Poyraz Karayel 41. bölümünde büyük sürpriz

Çarşamba akşamlarının vazgeçilmezi Poyraz Karayel son bölümünde izleyiciler yine çok konuşulacak sahnelere tanık oldu. Heyecanın dorukta olduğu Poyraz Karayel 41. bölümüne Ayşegül'ün bebek sürprizi damga vurdu.

POYRAZ KARAYEL 41. BÖLÜM**2. FRAGMANI İÇİN TIKLAYIN**

Kanal D'nin sosyal medyaya da sık sık damga vuran iddialı dizisi Poyraz Karayel yepyeni bölümleriyle ilgi odağı olmaya devam ediyor. Gerek güçlü kadrosu gerekse entrika dozu yüksek senaryosuyla dikkat çeken Poyraz Karayel 41. bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Yayınlanan son bölümde Poyraz, sonunda gerçek Adil Topal ile karşı karşıya geldi. Ayşegül ise tüm dengeleri alt edecek bir haber verdi. Ayşegül'ün hamileliğini öğrenen Adil Topral, Poyraz'dan kan donduran bir istekte bulundu. İlker Kaleli, Burçin Terzioğlu ve Musa Uzunlar'ın başrollerini paylaştığı Poyraz Karayel 41. bölümü 20 Ocak Çarşamba akşamı Kanal D'deydi!

POYRAZ KARAYEL 41. BÖLÜM ÖZETİ

Poyraz Karayel'de bu hafta nihayet Poyraz nihayet öz babası Adil Topal'la karşı karşıya geldi. Adil Topal'ın onu karşısına getirtmesinin nedeni ise kan dondurucudur. Poyraz, Adil Topal'a boyun eğmez. Ama söylediklerini göz ardı etmesi de o kadar kolay olmadı. Tüm bunlardan habersiz olan Ayşegül ise kendisini dövmeye kalkan evsizin hakkından geldi. Üstelik Ayşegül evsizi tutanın Begüm olduğunu öğrenince Begüm'ü köşeye sıkıştırma fırsatını da yakaladı. Poyraz Karayal son bölümünde Sefer'in çocuk isteği ise Sema ile aralarının gerilmesine neden oldu. Sema çocuk fikrine asla yanaşmamaktaydı. Sadreddin'in İpek'le olan gizli ilişkisini nihayet Bahri öğrendi, peki ne tepki verdi? Hiç beklenmedik şekilde gelen Ayşegül'ün hamilelik haberi Poyraz'la Ayşegül için yepyeni bir dönüm noktası oldu...

POYRAZ KARAYEL'DE YENİ İSİM

Çarşamba günlerinin merakla beklenen dizilerinden Poyraz Karayel dizisinin kadrosuna usta oyuncu Macit Koper dahil oldu. Macit Koper, başrollerini İlker Kaleli, Burçin Terzioğlu ve Musa Uzunlar'ın paylaştığı 'Poyraz Karayel' dizisinde Poyraz'ın babası olarak adı geçen Adil Topal'ı canlandırıyor.