Poyraz Karayel 64.Bölüm Fragmanı 19 Ekim Tanıtımı Poyraz Yaşıyormu?Kanal D

Kanal D'nin En Çok İzlenen Dizisi Poyraz Karayel 64.Bölüm Fragmanı Yyaınlandı. Poyraz Karayel 19 Ekim Çarşamba İzle Poyraz Karayel 64.Bölümde Neler Olacak Poyraz Karayel 64.Bölüm Özeti Poyraz Karayel 64.Bölüm İzle

Poyraz Karayel 63. Bölüm Özeti

Poyraz Karayel’in ölümünün üzerinden iki yıl geçmiştir. Poyraz’ın yokluğu en başta Ayşegül olmak üzere herkesi derinden sarsmış, hayatlarını altüst etmiştir. Evlatlarını peş peşe yitiren Bahri Umman artık daha katı biri olmuş, keskin kararlar vermektedir. Zülfikar ise ağabeyinin öldüğüne bir türlü inanmayan, bu takıntısı hem ilişkilerini hem de sağlığını tehdit eden Meltem için endişelidir.

Poyraz’ın yokluğunda dibe vuran Ayşegül, karanlık günleri Çınar Saygıner’in sabırla uzattığı eli tutarak atlatmaya çalışmaktadır. İkili evliliğe doğru ilerlerken Çınar’ın ağabeyi Yavuz da kendi işleri için Bahri ve Sadreddin’le ortak olmaya karar verir. Anneleri Nevra ise, bir mafya ailesiyle dünür olmaktan memnun değildir. Çınar ve Ayşegül’ün uğradığı saldırı endişelerini körükler. Ancak, her şeye rağmen Çınar ve Ayşegül, hayatlarının en önemli kararını vermiş, yepyeni bir hayata başlamak üzeredirler...

Reklam
Reklam

Poyraz Karayel 62.Bölüm Özeti:

Poyraz Ayşegül’ü kurtarmak için Sergei’i öldürmüştür. Sergei’in babası Boris, oğlunun katilini bulmaya yemin eder. Poyrazlar ne kadar arkalarındaki izleri temizleseler de Boris’in kolay kolay pes etmeye niyeti yoktur.

Poyrazlar Bahri Baba içerideyken daha fazla dışarıda olmayı kendilerine yediremezler ve hep beraber teslim olurlar. Ama Poyraz’ın bilmediği bir şey vardır. Neşet polislerin elinden kaçmayı başarmıştır. Neşet’in dışarıda serbest olduğunu duyan Poyraz çıldırır. Ayşegül’ü korumak için parmaklıklar arkasından hemen çıkması gerekmektedir.

Poyraz Karayel 61.Bölüm Özeti

Neşet Ayşegül’ü kaçırır. Hem Poyraz hem Bahriler bu yüzden delirmek üzeredir. Neşet Poyraz’a bir değiş tokuş önerir. Aysen Berk’in defterinden aldığı kağıtları vermesi karşılığında Ayşegül’ü vereceğini söyler. Fakat Ayşegül’ün Neşet’in elinden kaçmasıyla bu anlaşma suya düşer.

Ama Neşet kısa sürede Ayşegül’ü yine yakalar. Bu kovalamaca sırasında Poyraz polislere yakalanır. Artık parmaklıklar arkasında eli kolu bağlıdır. Bahri ise kızı için büyük bir fedakarlıkta bulunur ve savcıya bir anlaşma önerir.

Reklam
Reklam

Neşet Rus dostlarının yardımıyla Ayşegül’le beraber Rus Büyükelçilik Konutu’na saklanır. Ayşegül’ü oradan almak artık iyice imkansızdır... Ama Poyraz’ın pes etmeye hiç mi hiç niyeti yoktur...!

Poyraz Karayel 60.Bölüm Özeti

Neşet Ayşegül’ün savcıyla çalıştığını öğrenmiştir ama bunu Ayşegül’e belli etmez. Tam tersine Ayşegül’ün daha çok üstüne gitmeye başlar. Poyraz Zülfikarlar sayesinde öğrendiği imalathanenin yerini savcıya söyler. Karşılığında da içinde oldukları davalara takipsizlik kararı verilmesini ister. Fakat işler karışır.

Savcı hem Poyraz hem de Bahri ve adamları için gözaltı kararı çıkarır. Herkesin Meltem’in mekanda saklanmaktan başka çaresi kalmamıştır. Bu arada Neşet de savcının peşinde olduğunu bildiğinden yurtdışına kaçmaya karar verir. Ama yurtdışına yalnız gitmeye niyeti yoktur... Poyraz bu kaçışa engel olabilecek midir?