Poyraz Karayel 66.Bölüm Fragmanı 2 Kasım tanıtımı Kanal D Poyraz Ayşegül Neler Olacak?

Kanal D Dizisi Poyraz Karayel 66. Bölüm Fragmanı Yayınlandı 2 Kasım tanıtımı Poyraz Karayel 66. Bölüm Fragmanında Neler Olacvak Yeni Bölümde Heyecan Dorukta Poyraz Ayşegül Barışacakmı? Poyraz Karayel 66. Bölüm Fragmanı İzle

POYRAZ KARAYEL

Poyraz karayelin 66. Bölüm fragmanı nefesleri kesecek yeni bölüm fragmanı yayımlandı yeni bölümde izleyicileri neler bekliyor Başrollerinde İlker Kaleli, Burçin Terzioğlu, Musa Uzunlar, Ataberk Mutlu, Ali İl, Celil Nalçakan, Cem Cücenoğlu'nun oynadığı Poyraz Karayel

Poyraz karayelin son bölümünde neler yaşandı

Poyraz karayelde poyraz ayşegülün düğününe çıkmıştır.poyraz geçirdiği o cehennem gibi 2 yılın ardından ortaya çıktı. Poyrazın dönüşünün sırrı aralanırken ayşegülün yanı sıra poyraz da şoktadır. Çünkü Ayşegül evlenmiştir. Bu evliliğin ardından poyrazı zor günler beklemektedir.

Reklam
Reklam

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK

Sinanla birlikte kaçmaya çalışan poyraz İsanın bindiği otobüsün patlamasının ardından öylece kalakalır. Poyraz bu saldırının arkasında ki sır perdesini aralamak ister ve olayın peşine düşer. Bu olayın ardından poyraz ve bahri yüzleşir. Öte yandan Umman ailesi bahrinin başına gelen olayın ardından kahrolur.

Meltem hücreye atılmıştır. Zülfikar meryemin hücreye dayanamayacağının farkındadır. Öte yandan poyrazın keşfettiği ipuclarını karar almasına ve İsa ya zarar verenleri bulmak için büyük fedakarlık yapmasına sebep olacak. Ancak bu adım sonucunda herkes şok olacaktır. Nefesleri kesecek bu yeni bölümde neler yaşanacak yeni bölüm de neler olacak Poyraz işin içinden çıkacak mı ? soruların yanıtı bu akşam yayımlanacak olan yeni bölümle sizlerle.

POYRAZ’IN HİKAYESİ

Aşkın ve nefretin, dostluğun ve düşmanlığın, iyiliğin ve kötülüğün en uçlarda yaşandığı bir hikaye...

Poyraz, dibi görmüş bir adam. Hayatta sevdiği, değer verdiği her şeyi ailesini, mesleğini, karısını ve oğlunu kaybetmiş. Bütün bu dertlerle dalga geçerek ayakta kalmış. Canından çok sevdiği oğlunu, kayınpederi Ünsal’dan almak için çaresizlik içinde düşünürken, oğlunu almak için eski amiri Mümtaz, ona bir teklif yapar.

Reklam
Reklam

Bahri Umman adlı bir mafya babasının yanına girecek ve ona bilgi sağlayacaktır. Çaresiz kalan Poyraz, bu teklifi kabul etmek zorunda kalır. Bu arada Ayşegül diye bir kızla tanışmıştır. Poyraz, kendi başını belaya sokma konusunda uzman olduğundan, Ayşegül’ü de her belanın içine katmayı başarır. İkili, ilk andan itibaren birbirlerinden hoşlanmışlardır. Ne var ki bu iki yaralı, yorgun ve yalnız insan için aşk imkansız gibi görünmektedir. Çünkü Ayşegül, Poyraz’ın patronu Bahri Umman’ın kızıdır ve üstelik Poyraz bu gerçeği Ayşegül’den saklamak zorundadır.