Poyraz Karayel 7. bölüm Kanal D'de ekrana geldi

Heyecan dolu Poyraz Karayel, 7. bölümüyle ekrana geldi. Merakla beklenen Poyraz Karayel son bölümde Poyraz ile Ayşegül aşkı tam gaz devam etti. Diğer yandan Serkan'ın kamera görüntülerini kaydeden Songül ortalığı karıştırdı.

POYRAZ KARAYEL 7. BÖLÜM 2. FRAGMANI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Kanal D'nin beğenilen dizisi Poyraz Karayel 7. bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Dizinin bu bölümünde zaman zaman romantik anlar yaşandı, zaman zaman ise heyecanın dozu arttı. Dizinin önceki bölümünde Poyraz Sadreddin'in hamlesinin ardından oğluyla Ayşegül arasında bir şeçim yapmak zorunda kalmıştı. Bu bölümde ise Poyraz ile Ayşegül arasındaki aşk tam gaz devam etti. Öte yandan Poyraz Karayel son bölümde Serkan'ın kamera görüntülerini elinde bulunduran Songül ise ortalığı karıştırdı.

Ayşegül-Poyraz aşkının duyulmaya başlanacağı dizi, yine nefesleri kesti. İkili arasında yaşanan romantik anlar ise izleyenleri mest etti. Keyifle izlenen diziler arasında yer alan Kanal D'nin bu beğenilen yapımı için seyircilerin endişesi ise son dönemde dizilerin bir anda yayından kaldırılmasından kaynaklanıyor. Kanal D'nin başrollerini; İlker Kaleli, Burçin Terzioğlu, Musa Uzunlar, Engin Benli, Murat Daltaban, Mustafa Alabora, Müge Akyamaç, Ali İl, Celil Nalçakan, Kanbolat Görkem Arslan, Cem Cücenoğlu, Emel Çölgeçen, Ece Özdikici, Ataberk Mutlu, Gülçin Hatıhan, İsmail Düvenci, Enis Yıldız ve Emirhan Akbaba'nın paylaştıkları Poyraz Karayel 7. bölümüyle 18 Şubat Çarşamba akşamı Kanal D ekranlarından yayınlandı ve izleyenlere keyifli bir akşam yaşattı. İşte dizinin 7. bölümünden detaylar...

POYRAZ KARAYEL 7. BÖLÜM ÖZETİ

Poyraz ve Ayşegül arasında filizlenen aşk tüm hızıyla Poyraz Karayel 7. bölümde de devam etti. Songül ise Serkan'a ait görüntüleri kameraya kaydetti. Ancak bu durum sonrasında ortalığın karışmasına neden oldu. Yaşananlar Sadreddin ve Songül'ün paniğe kapılmasına neden oldu.

Sadreddin'in hamlesi Sinan ile Poyraz'ın arasının açılmasına neden oldu. Bahri ikilinin arasının açılmasından oldukça etkilendi ve üzüldü. Poyraz ile Sinan'ın arasındaki buzları eritmek isteyen Bahri harekete geçti ve Poyraz Karayel son bölümde Ünsal ile konuşmak için ziyaretine gitti.

Bu arada Sinan, Ayşegül ve Poyraz'ın birlikte olduğunu Sema'ya ağzından kaçırdı. Sema bu duruma çok öfkelendi. Ayşegül'ün acı gerçeği öğrenmesinin zamanı gelmişti. Aynı şekilde Poyraz Karayel 7. bölümde Bahri de başka bir sırrı öğrendi.