Poyraz Karayel ilk bölümü ekrana geldi

Dev oyuncu kadrosu ve konusuyla adından söz ettiren Poyraz Karayel ilk bölümü ekrana geldi. Kanal D'nin iddialı dizilerinden Poyraz Karayel için heyecanlı bekleyiş son buldu. Poyraz Karayel ilk bölümüyle adından söz ettirmeyi başardı.

POYRAZ KARAYEL 1. BÖLÜM 2. FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

POYRAZ KARAYEL 1. BÖLÜM 3. FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

POYRAZ KARAYEL 1. BÖLÜM 4. FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

POYRAZ KARAYEL 1. BÖLÜM 5. FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Kanal D ekranlarında bu akşam gösterilmeye başlanacak olan dizi Poyraz Karayel ilk bölümüyle izleyiciyle buluştu. Kanal D'nin başrollerini, İlker Kaleli (Poyraz Karayel), Burçin Terzioğlu (Ayşegül), Musa Uzunlar (Bahri Umman) 'ın paylaştığı, Engin Benli (Zafer), Murat Daltaban (Mümtaz), Mustafa Alabora (Ünsal),Müge Akyamaç (Canan),Ali İl (Sadreddin),Celil Nalçakan (Zülfikar), Kanbolat Görkem Arslan (Sefer),Cem Cücenoğlu (Taşkafa),Emel Çölgeçen(Sema),Ece Özdikici (Songül),Ataberk Mutlu (Sinan), Enis Yıldız (Av.Necdet),Gülçin Hatıhan (Ümran),İsmail Düvenci (Cevher),Emirhan Akbaba (İsa)'nın eşlik ettikleri, yapımcılığını Hayri Aslan ve Limon Film'in üstlendiği, senaryosunu Ethem Özışık'ın kaleme aldığı ve yönetmenliğini Çağrı Lostuvalı'nın üstlendiği Poyraz Karayel, için heyecanlı bekleyiş sona erdi. Aşkın ve nefretin dostluğun ve düşmanlığın, iyiliğin ve kötülüğün en uçlarda yaşandığı Poyraz Karayel 7 Aralık akşamı ekrana geldi.

POYRAZ KARAYEL KONUSU

Poyraz, dibi görmüş, hayatta sevdiği, değer verdiği her şeyi ailesini, mesleğini, karısını ve oğlunu kaybetmiş biridir. Bütün bu dertlerle dalga geçerek, dertlerini umursamayarak ayakta kalan Poyraz, oğluna geri kavuşmak için elinden geleni yapmak için hazırdır. Canından çok sevdiği oğlunu, kayınpederi Ünsal'dan almak için çaresizlik içinde düşünürken, oğlunu almak için eski amiri Mümtaz, ona bir teklif yapar. Bahri Umman adlı bir mafya babasının yanına girecek ve ona bilgi sağlayacaktır. Çaresiz kalan Poyraz, bu teklifi kabul etmek zorunda kalır. Bu arada Ayşegül diye bir kızla tanışmıştır. Poyraz, kendi başını belaya sokma konusunda uzman olduğundan, Ayşegül'ü de her belanın içine katmayı başarır. İkili, ilk andan itibaren birbirlerinden hoşlanmışlardır. Ne var ki bu iki yaralı, yorgun ve yalnız insan için aşk imkansız gibi görünmektedir. Çünkü Ayşegül, Poyraz'ın patronu Bahri Umman'ın kızıdır ve üstelik Poyraz bu gerçeği Ayşegül'den saklamak zorundadır.

POYRAZ KARAYEL OYUNCU KADROSU

Poyraz Karayel (İlker Kaleli)

Hayatı boyunca tutunacak bir dal aramış ama başaramamış. Siz onu bir serseri gibi göreceksiniz ama ondaki yürek kimsede yok. Sadece gününde değil. Poyraz eski bir polis. İşlemediği bir suç yüzünden meslekten atıldıktan sonra, hayatı baş aşağı yuvarlanmış. Bir yanda çok sevdiği oğlu. Bir yandan tek aşkı Ayşegül. Yanına girdiği mafya babası Bahri. Amiri Mümtaz. Bütün dünya birleşmiş Poyraz'ın üzerine gelmektedir. Oysa bunlar Poyraz için çocuk oyuncağıdır.

Ayşegül (Burçin Terzioğlu)

Poyraz'ın aşkı. Bahri'nin kızı. Babasının karanlık dünyasından nefret ettiğinden, onunla görüşmeyi uzun zamandır reddediyor. Kendisine yeni bir hayat kurmuş, ayakları üzerinde durmayı başarmış ve doktor olmuş ama dünyasına kimseyi sokmamıştır. Güzel, zeki, yalnız ve yaralı. Hayatı, Poyraz'ın gelmesiyle tekrar alt üst oluyor.

Bahri Umman (Musa Uzunlar)

Sert, bazen acımasız, çoğunlukla sessiz ama yüreği merhamet ve sevgi dolu bir mafya babası. Özellikle oğlunu ve karısını kaybettikten sonra, o da kendi içine kapanmış. Köşesine çekilmiş ama hala sözü dinleniyor ve saygı görüyor. Hayatla tek bağı kızı Ayşegül, Bahri'nin kanayan yarası.

Sinan Karayel (Ataberk Mutlu)

Poyraz'ın dünya tatlısı oğlu. Zeki, sevimli ve konuşkan. Küçük yaşlarda anne babasının boşanması onu da etkilemiş. Pek arkadaşı yok. Okulu sevmez. Yalnız bir çocuk. Hayatta herkesten çok babasını seviyor.

Zülfikar (Celil Nalçakan)

Baba'nın diğer sağ kolu. Eski solcu. Çok konuşur. Her şeyi kafasına takar. Sürekli şikayet eder. En ufak bir şeyi Küresel Sermaye'ye ve Kapitalizme bağlar. Ama çok mert bir adamdır. Eski polis olduğundan Poyraz'a ayrıca gıcıktır.