Poyraz Karayel Öldümü Yaşıyormu?İlker Kaleli Diziden ayrıldımı Geri Dönecekmi?

İzlenme Rekorları kıran Dizi Poyraz Karayel Öldümü? İlker Kaleli Diziden Ayrıldımı Geri Dönecekmi Akıbeti Ne Olacak Kimdir Biyografisi

Kanal D ekranlarının sevilen dizilerinden Poyraz Karayel yeni sezonuna bu akşam başlıyor. Poyraz Karayel dizisinde yeni sezon 63. bölümünde yeni gelişmeler yaşanacak. Ancak tüm gözler Poyraz Karayel dizisinin 62. sezon finali bölümünde İlker Kaleli'nin ölümüne çevrildi. Peki Poyraz Karayel öldü mü? Şimdi ne olacak?

POYRAZ KARAYEL İLKER KALELİ ÖLDÜ MÜ?

İlker Kaleli'nin canlandırdığı "Poyraz Karayel" karakterinin sezon finalinde öldü olarak yayınlanmasının ardından, oyuncunun diziden ayrılmayacağı, yaşananları yeni sezonda rüya gibi gösterileceği iddia edildi.

Reklam
Reklam

POYRAZ KARAYEL SEZON FİNALİNDE NELER YAŞANMIŞTI?

Poyraz Ayşegül’ü kurtarmak için Sergei’i öldürmüştü. Sergei’in babası Boris, oğlunun katilini bulmaya yemin eder. Poyrazlar ne kadar arkalarındaki izleri temizleseler de Boris’in kolay kolay pes etmeye niyeti yoktur.

Poyrazlar Bahri Baba içerideyken daha fazla dışarıda olmayı kendilerine yediremezler ve hep beraber teslim olurlar. Ama Poyraz’ın bilmediği bir şey vardır. Neşet polislerin elinden kaçmayı başarmıştır. Neşet’in dışarıda serbest olduğunu duyan Poyraz çıldırır. Ayşegül’ü korumak için parmaklıklar arkasından hemen çıkması gerekmektedir.

Ayşegül ise yaklaşan tehlikeden habersizdir. Çok korkutucu ve kanlı bir gece onları beklemektedir...

Peki gerçekten Poyraz Karayel öldü mü? Diziye ismi verilen Poyraz Karakteri ölürse dizi ne olacak?

POYRAZ KARAYEL 63. BÖLÜM ÖZETİ

Poyraz Karayel’in ölümünün üzerinden iki yıl geçmiştir. Poyraz’ın yokluğu en başta Ayşegül olmak üzere herkesi derinden sarsmış, hayatlarını altüst etmiştir. Evlatlarını peş peşe yitiren Bahri Umman artık daha katı biri olmuş, keskin kararlar vermektedir. Zülfikar ise ağabeyinin öldüğüne bir türlü inanmayan, bu takıntısı hem ilişkilerini hem de sağlığını tehdit eden Meltem için endişelidir.

Reklam
Reklam

İlker Kaleli diziden ayrılacağı dedikoduları bir tarafta dolanırken diğer yandan izleyiciden tepki üzerine tepki yağmaya devam ediyor. İlker Kaleli hayranları Poyraz’ın ölmediği haberini dört gözle bekler oldu. Önceki sezondan beri bu haber ile yanıp tutuşan izleyicinin yüreğine su serpilecek mi?

Kanal D’nin sevilen dizisi Poyraz Karayel’de yeni sezon yine heyecan yarattı. Poyraz için açık kapı bırakan yapım ölmediği yönünde izlenim yarattı. Poyraz’ın öldüğü hakkında tüm dedikodulara inanmamalı ve bir kaç bölüm sonra Poyraz’ın bir anda yeniden ekranlara geleceği söylentiler arasında. Aksi taktirde Poyraz yani dizinin baş karakteri olmadan sıkıntıya gireceği söz konusu.

3. sezonun yayınlanan Kanal D'nin sevilen dizisi Poyraz Karayel'de büyük bir soru işareti var? O da Poyraz Karayel öldü mü sorusu. Bilindiği Gibi Poyraz Karayel karakterini İlker Kaleli canlandırıyor? İlker Kaleli'nin ölüp ölmediği, diziden ayrılıp ayrılmadığı hala net değil.

Poyraz Karayel ve İlker Kaleli öldü mü?

Poyraz Karayel'in geçen sezonki son bölümünden beri İlker Kaleli'nin hayranları büyük merakta. 3. sezonun ilk bölümü bu akşam yayınlanacak. Çarşamba günü yayınlanacak yeni bölümden önce fragmanı geldi. Fragmanda dizinin bütün karakterleri şaşkın. Olayların üzerinden 2 yıl geçmiştir. Kimse Poyraz Karayel'den haber alamamıştır. Poyraz Karayel gerçekten öldü mü? Bu sorunun en net yanıtı büyük ihtimalle bu akşam yayınlanacak bölümde netleşecek.

Reklam
Reklam

Zülfikar her ne kadar dizide herkesi Poyraz'ın öldüğüne inandırmaya çalışsa da belki herkesten sakladığı büyük bir sır vardır.

Eğer İlker Kaleli diziden ayrıldıysa, başrolü kimin üstleneceği, hikayenin hangi temel karakter üzerine kurulacağı da şimdiden tartışma konusu oldu.