Poyraz Karayel son bölümde Ayşegül gerçekleri öğrendi

10 Haziran'da final yapmaya hazırlanan Poyraz Karayel 22. bölümüyle ekranlara geldi. Kanal D'nin iddialı yapımı Poyraz Karayel son bölümünde Ayşegül, Poyraz'ın polis olduğunu öğrendi.

Poyraz Karayel 22. bölümü nefes kesen sahneleriyle izleyicilerinin karşısına çıktı. Her bölümü merakla beklenen dizide Bahri intikam ateşiyle, çevresindeki herkese zarar verdi. Başrollerini; İlker Kaleli, Burçin Terzioğlu, Musa Uzunlar, Engin Benli, Murat Daltaban, Mustafa Alabora, Müge Akyamaç, Ali İl, Celil Nalçakan, Kanbolat Görkem Arslan, Cem Cücenoğlu, Emel Çölgeçen, Ece Özdikici, Ataberk Mutlu, Gülçin Hatıhan, İsmail Düvenci, Enis Yıldız ve Emirhan Akbaba'nın paylaştıkları Poyraz Karayel son bölümü 3 Haziran Çarşamba akşamı saat 20.00'de Kanal D ekranlarına geldi.

POYRAZ KARAYEL 22. BÖLÜM ÖZETİ

Poyraz'ın Bahri'nin tutuklanması için tanıklık yapması gerektiğini öğrenen Zafer'in hedefinde. bu sefer Savcı Kemal'in oğlu ve Ayşegül'ün hastası olan genç Oğuz vardı ve hedefini büyük oranda gerçekleştirdi. Oğlunun ölümüyle perişan olan Savcı Kemal, intikamını alacaktı ancak intikam peşinde olan tek isim Savcı değildi. Zafer de intikam peşindeydi ve bu uğurda Bahri'yi, Poyraz'ı ve en önemlisi Ayşegül'ü bile harcamaktan çekinmedi! Zafer parkta kısa süreliğine Poyraz'ın oğlu Sinan'ı ve eski karısını rehin tuttu. Geçtiğimiz hafta ölen kızın suçu Ayşegül'ün üstüne yıkıldı. Bahri Poyraz ve Bahri'nin adamları deliye döndü. Sema'nın sayesinde Zafer'i yakaladı. Poyraz Ayşegül'e "beni affet"diyerek gözyaşı döktü. Poyraz Karayel 22. bölümü Ayşegül'ün Poyraz'ın polis olduğunu öğrenmesiyle bitti.

POYRAZ KARAYEL HAZİRAN'DA FİNAL YAPIYOR

Kanal D ekranlarının iddialı yapımlarından biri olan Poyraz Karayel 10 Haziran Çarşamba akşamı yayınlanacak olan 23. bölümüyle sezona ara verecek. Poyraz Karayel yeni sezona Eylül ayında kaldığı yerden devam edecek.