Poyraz Karayel son bölümde Poyraz şarkı söyledi

Kanal D ekranlarının fenomen dizisi Poyraz Karayel son bölümünde izleyicileri büyük bir sürpriz bekliyordu. İlker Kaleli'nin canlandırdığı Poyraz, sahneye çıkıp şarkı söyledi. İşte, sosyal medyaya da damga vuran Poyraz Karayel son bölümünde yaşananlar!

POYRAZ KARAYEL 29. BÖLÜM 2. FRAGMANI İÇİN TIKLAYIN!

Her çarşamba merakla beklenen Poyraz Karayel izleyicileri bu hafta da şaşırttı. Kanal D'nin hem senaryosu hem usta isimleriyle ses getiren dizi Poyraz Karayel 29. bölümüyle ekrana geldi. İnsanlığa ait her duygunun; aşkın, nefretin, düşmanlığın, iyiliğin ve kötülüğün en uç noktada yaşandığı dizinin son bölümünde Ayşegül, Poyraz'la bir sonu olmayacağına karar vermişken, büyük bir şok yaşadı. Sevdiği adam kendisi için sahneye çıkarak herkesin içinde şarkı söyledi. Başrollerini; İlker Kaleli, Burçin Terzioğlu, Musa Uzunlar, Engin Benli, Murat Daltaban, Mustafa Alabora, Müge Akyamaç, Ali İl, Celil Nalçakan, Kanbolat Görkem Arslan, Cem Cücenoğlu, Emel Çölgeçen, Ece Özdikici, Ataberk Mutlu, Gülçin Hatıhan, İsmail Düvenci, Enis Yıldız ve Emirhan Akbaba'nın paylaştıkları Poyraz Karayel son bölümüyle Kanal D ekranlarından izleyizilerle buluştu.

POYRAZ KARAYEL 29. BÖLÜM ÖZETİ

Poyraz Karayel son bölümünde, Ayşegül, Sinan'ın söylediklerinden sonra Poyraz'dan uzak durup onu tamamen hayatından çıkarmaya karar verdi. Mete'ye bir şans vermek isteyen genç kadın, Mete'nin arkadaşının nişanına gitmeye karar verdi. Poyraz ise Ayşegül'e olan aşkından vazgeçmeye niyeti yoktu. Mete ile nişana giden Ayşegül sahnede Poyraz'ı görünce neye uğradığını şaşırdı. Çünkü Poyraz, Ayşegül için sahnedeydi.

Kanal D'nin yapımcılığını Limon Film'in üstlendiği, yönetmenliğini Çağrı Vila Lostuvalı'nın üstlendiği dizisi Poyraz Karayel, zaman zaman sosyal medyada çok konuşulanlar arasına giriyor. Başladığı günden bu yana ilgiyle izlenen ve büyük beğeni toplayan dizinin son bölümünde İlker Kaleli'nin "Unutamadım" şarkısını seslendirmesinin ardından nasıl bir geri dönüş aldığı, reyting oranını nasıl etkilediği büyük merak konusu oldu.