Poyraz Karayel son bölümde Sefer bilmecesi

İzlenme rekorları kıran Poyraz Karayel son bölümüyle kasıp kavurdu. Son bölümde takipçiler "Sefer öldü mü?" sorusuna yanıt ararken; Adil Topal, Sefer ölmedi mesajı verdi. Poyraz Karayel son bölümünde yaşananlar haberimizde!

Kanal D'nin soluksuz izlenen iddialı dizisi Poyraz Karayel son bölümüyle farkını ortaya koydu. Hem oyuncu kadrosuyla hem de senaryosuyla dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Poyraz Karayel'in 2 Mart Çarşamba günü ekrana gelen bölümünde "Sefer" odak noktası oldu. Sefer'in uçurumdan uçtuğu haberi herkesi perişan etti. Sefer'in uçurumdan denize uçması ve gözden kaybolmasının ardından herkes perişan oldu ancak finale doğru yaşananlar şoke etti. Poyraz tarafından yakalanan Adil Topal'ın sözleri kafaları karıştırdı.Adil Topal'ın "Bana bir şey olursa Sefer'i bulamazsınız" sözü "Sefer ölmedi"verdi. İşte İlker Kaleli, Burçin Terzioğlu ve Musa Uzunlar'ın başrollerini paylaştığı Poyraz Karayel 47. bölümünde yaşananlar!

POYRAZ KARAYEL 47. BÖLÜM ÖZETİ

Ekran başındakilere duygu seli yaşatan Poyraz Karayel son bölümünde yaşananlar şöyle; Sadreddin'in komadan çıkması Umman ailesinde bir bayram havası yarattı. Ama Sefer'den gelen acı haberin ardından bu sevinç bir anda yok oldu. Sefer'in cesedi ise hala bulunamamıştır. Bu da Sema'nın Sefer'in öldüğünü kabul etmesini iyice imkansız hale getiriyordu. Hiçbir kuvvet Sema'yı o uçurumun başından ayırmayı başaramadı.Zülfikar ise Sefer'in başına gelenleri en son öğrenen oldu. Fakat en çok yıkılanlardan biriydi... Poyraz Ayşegül'ün ihbarı yüzünden hapisteydi. Ama hapse girmesi aslında Poyraz'ın yeni planının bir parçasıydı. Poyraz'ın planı tam tahmin ettiği gibi kusursuz biçimde işledi. Poyraz bu plan sonucunda yine Adil Topal'ın karşısındaydı, ama bu sefer onu elinden kaçırmaya niyeti yoktu.

SEFER NEDEN ÖLDÜ?

Ekran macerasına geçtiğimiz yıl başlayan Poyraz Karayel'in kadrosunda sık sık değişiklikler yaşansa da kemik kadro devam ediyordu ancak dizinin 46. bölümünde sürpriz bir ayrılık yaşandı. Poyraz Karayel dizisinin Sefer'ine hayat veren Kanbolat Görkem Arslan diziden ayrıldı. Sefer karakterinin ani bir şekilde senaryodan çıkarılması söylentilere neden oldu. Kanbolat Görkem Arslan'ın dizinin Poyraz'ı İlker Kaleli'yle büyük bir kavga ettiği, olay sonrası Kaleli'nin yapımcıya, "Ya ben bu diziden çıkarım ya da Kanbolat çıkar"dediği iddia edildi. Gündeme bomba gibi düşen bu iddianın ardından Poyraz Karayel'in yapım şirketi Limon Film'den bir açıklama geldi. Yapılan açıklamada "Hiçbir oyuncunun sözüyle başka bir oyuncunun işine son vermesi söz konusu olamaz. Dizi planlandığı sürecinde devam etmektedir" denildi.