Poyraz Karayel son bölümde şok eden karar

Kanal D'nin başarılı dizilerinden Poyraz Karayel son bölümüyle takipçilerini şaşırtmayı başardı. Entrika dozu yüksek sahneleriyle dikkat çeken dizinin 52. bölümüne Begüm'ün kararı damga vurdu. İşte Poyraz Karayel son bölümde yaşananlar!

Kanal D ekranlarının çok konuşulan, sosyal medyada da oldukça ilgi gören dizisi Poyraz Karayel 52. bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Çarşamba akşamlarının reyting rekortmeni dizisi Poyraz Karayel son bölümünde renkli ve aksiyon yüklü sahneler içiçeydi. Dizide bu hafta Sadreddin-Bahri cephesinde ipler kopma noktasına gelirken, Ayşegül ile Poyraz'ın arasına Neşet girdi. Sürprizlerin, yeni gelişmelerin bir an olsun eksik olmadığı, başrollerini İlker Kaleli, Burçin Terzioğlu ve Musa Uzunlar'ın paylaştığı Poyraz Karayel son bölümü 6 Nisan Çarşamba akşamı saat 20.00'de Kanal D ekranlarındaydı!

POYRAZ KARAYEL 52. BÖLÜM ÖZETİ

Hem ağlatan hem güldüren Poyraz Karayel'de bu hafta sinirler iyice gerildi. Geçen hafta Sadreddin'in Bahri'lerden uzaklaşması en çok Neşet'in işine yaramıştı. Dizinin 52. bölümünde Neşet'in oyununa gelen Sadreddin'in Adil'in adamlarının başına geçtiğini duyan Bahri sinirlerine hakim olamadı. Ancak Sadreddin'i geri kazanmak için bir adım attı. Diğer yandan Sadreddin'in yeni yerinden vazgeçmeye niyeti yoktu. Tam tersine Bahri'lere inanılmayacak tehditlerde bulundu. Bahri'nin sabrı ise iyice taştı, ipler iyice kopma noktasına geldi. Neşet ise hastaneyi yakarak Ayşegül'ün işsiz kalmasına neden olmuştu. Şimdi sırada işsiz kalan Ayşegül'ü kendisiyle çalışmaya ikna etmek vardı.Ayşegül kararsız kalsa da Poyraz'ın bu teklife şiddetle karşı çıkması Ayşegül'ü beklenmedik bir karar vermeye itti. Sadreddin'i Adil'in adamlarından koparmak için Poyraz'ın başka bir planı vardı. Fakat bu planı Neşet'in öğrenmesi tüm dengeleri altüst etti. Bahri hiç beklemediği bir tehlike ile karşı karşıyaydı... Peki Bahri'nin karşılaştığı tehlike neydi? Poyaz, Ayşegül'ü ikna etmeyi başardı mı? Tüm bu sorulara yanıt Poyraz Karayel son bölümünde geldi.