Poyraz Karayel'de Sefer'in akıbeti merak ediliyor

Poyraz Karayel'in sevilen karakteri Sefer'in öldürülmesi dizinin takipçilerini hem üzmüş tepkilere neden olmuştu. Adil Topal'ın "Beni öldürürseniz Sefer'i bulamazsınız" sözleri kafa karıştırdı. Peki Sefer Poyraz Karayel'den ayrılmadı mı?

Fenomen Kanal D dizisi Poyraz Karayel'in son haftalarda en çok konuşulan karakteri "Sefer" oldu. Dizinin ana karakterlerinden biri olarak görülen Sefer'in öldürülmesi hem çok konuşuldu hem tepki çekti. Poyraz Karayel takipçileri "Sefer Poyraz Karayel'den ayrıldı mı? sorusuna yanıt ararken yapımcıların açıklamaları son umutları da tüketti. Ancak dizinin geçen haftaki finalinde Adil Topal'ın Sefer'e yönelik sözleri dizinin takipçilerini heyecanlandırdı. Final sahnesinde Poyraz'ın eline geçen ve ölümle tehdit edilen Adil Topal'ın "Bana bir şey olursa Sefer'i bulamazsınız" sözleri izleyicileri bir kez daha heyecanlandırdı. Adil Topal'ın sözleri gerçek mi, Sefer ölmedi mi? Adil Topal kurtulmak için mi böyle bir cümle kurdu? Tüm bu soru işaretlerinin Poyraz Karayel yeni bölümünde yanıt bulması bekleniyor.

SEFER POYRAZ KARAYEL'DEN NEDEN AYRILDI?

Poyraz Karayel'de Sefer karakterini canlandıran ve diziye ani bir şekilde veda eden Kanpolat Görkem Aslan ile ilgili çeşitli iddialar söz konusu oldu. İddialara göre; dizinin başrol oyuncusu İlker Kaleli, Kanpolat Görkem Aslan'ın rolünün ön plana çıkmasına kızarak "Ya Görkem ye ben" demişti. Yapım şirketi seçimini İlker Kaleli'den yapmıştı. Pek çok basın organında yer alan bu iddiaları hem Limon yapım hem de İlker Kaleli yalanladı. Ancak söz konusu iddialarla ilgili Kanpolat Görkem Aslan'dan herhangi bir açıklama gelmedi.

AYRILIĞIN NEDENİ AŞK MI?

Yapım şirketi ve İlker Kaleli'nin iddiaları yalanlaması ardından yeni bir söylenti hızla yayıldı. Bu iddialara göre ise; Kanpolat Görkem Aslan ve dizinin yönetmeni Çağrı Vila Lostuvalı setin başladığı ilk günlerden beri aşk yaşıyordu. Lostuvalı, beraber yaşadığı sevgilisinin sahnelerini daha uzun tutuyordu. İlker Kaleli'nin de bu duruma katlanamadığı ifade edildi. Set aralarında ekip arasında yaşanan gerginlik sonucu Kanpolat Görkem Aslan'la İlker Kaleli'nin konuşmadığı, sevgililerinin de onlara destek olduğu ifade edildi.