Poyraz Karayel'in Poyraz'ı albüm çıkarıyor

Poyraz Karayel'in başrol oyuncusu İlker Kaleli, albüm heyecanı yaşıyor. Dizinin Poyraz'ına hayat veren yakışıklı oyuncu, "Poyraz Karayel Şarkıları" adını taşıyan albümle sanatçı, çocukluk hayalini de gerçekleştirmiş olacak.

Oyuncu kadrosunda Burçin Terzioğlu, Musa Uzunlar, Kanbolat Görkem Arslan, Emel Çölgeçen, Ece Özdikici, Ali İl, Celil Nalçakan gibi isimlerin olduğu Poyraz Karayel dizisinin Poyraz'ı İlker Kaleli'nin albümü çıkıyor. Oyunculuk kariyerinden sonra müzikte de kendini denemek isteyen yakışıklı oyuncunun Poyraz Karayel için seslendirdiği şarkılar, bir albümde toplanacak. "Poyraz Karayel Şarkıları" adını taşıyan albüm daha önce; Müslüm Gürses, Ayşegül Aldinç, Can Bonomo ve Duman'ın seslendirdiği şarkılardan oluşuyor. Ünlü oyuncuya albüm konusunda en büyük desteği hem dizide hem de gerçek hayatta da uzun süredir aşk yaşadığı Burçin Terzioğlu veriyor. İlker Kaleli'nin rol aldığı dizisinde seslendirdiği şarkılar ise şöyle; Müslüm Gürses (Unutumadım), Ayşegül Aldinç (Sorma Ne Haldeyim), Can Bonomo (Doktor Hikayem Bitmedi), Duman (Elleri Ellerime ve Aman Aman)

ÇOCUKLUK HAYALİYMİŞ

Daha önce DJ'lik yapan İlker Kaleli, bu "Poyraz Karayel Şarkıları" adlı albümle çocukluk hayalini de gerçekleştirmiş olacak. Daha önce Kayıp, Kayıp Şehir ve Son gibi projelerde yer alan İlker Kaleli, verdiği bir röportajda oyunculuk dışında başka bir hayali olduğunu itiraf etmiş. Rock star olma hayalini şu sözlerle ifade etmişti; "Çocukluğumda müzisyen olmayı istiyordum. Nirvana ve Kurt Cobain hayranıydım. 13 yaşında gitar çalmaya başladım. Hayalim, rock star olmaktı. Nirvana sözlerini Türkçe'ye çevire çevire İngilizce'yi söktüm. Ortaokulda bir grup kurdum, birkaç konser de verdim."

İLKER KALELİ KİMDİR?

1984 İstanbul doğumlu olan İlker Kaleli İstanbul Kültür Üniversitesi Sanat Yönetimi mezunudur.The London Academy Of Music And Dramatic Art (LAMDA) da oyunculuk eğitimi aldıktan sonra Tekand'a ait Stüdyo Oyuncuları topluluğunda da ders görmüştür. Poyraz Karayel öncesinde; Son, Kayıp Şehir ve Kayıp isimli dizilerle izleyici karşısına çıkan İlker Kaleli, 2014 yılı yapımı Silsile adlı filmin kadrosunda yer almıştır. Şu sıralarda ise Poyraz Karayel dizisinde Poyraz Karayel karakterını canlandırmaktadır.