Poyraz’dan Başsağlığı Mesajı

Kahramanmaraş Belediye Başkanı Mustafa Poyraz, Şair-Yazar Abdurrahim Karakoç’un vefatı nedeniyle başsağlığı mesajı yayınladı.Karakoç’un, Türk Edebiyatına...

Kahramanmaraş Belediye Başkanı Mustafa Poyraz, Şair-Yazar Abdurrahim Karakoç’un vefatı nedeniyle başsağlığı mesajı yayınladı.

Karakoç’un, Türk Edebiyatına kazandırdığı eserlerle unutulmaz şahsiyetler arasına girdiğini anımsatan Poyraz, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Şiirimizin en önemli temsilcilerinden büyük şair, dava adamı ve düşünce dünyamızın münevverlerinden değerli ağabeyimiz, ‘Mihriban’ gibi bir şiiri edebiyat dünyamıza kazandıran gönül insanı, şiirin başkenti sayılan Kahramanmaraş’ın yetiştirdiği değerli şair ve yazarlardan Abdurrahim Karakoç beyefendinin vefatını büyük bir teessürle öğrendim. Merhuma Allah'tan rahmet ve mağfiret diler, ailesine ve edebiyat dünyamıza başsağlığı dilerim.”

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: