Pozantı'da Sanayi Çarşısında Yangın

Adana (AA) - Pozantı ilçesindeki sanayi çarşısında sobanın patlaması sonucu çıkan yangında 4 iş yeri ve otomobil zarar gördü.

Adana - Pozantı ilçesindeki sanayi çarşısında sobanın patlaması sonucu çıkan yangında 4 iş yeri ve otomobil zarar gördü. M.T'ye ait yağ ve filtre satılan iş yerinde, sobanın patlaması sonucu çıkan yangın, kısa sürede diğer iş yerlerine sıçradı. Olay yerine gelen belediyeye ait itfaiye aracı arızalanınca Pozantı Orman İşletme Müdürlüğü'nden destek istendi. Kuruma ait 2 araçla müdahale edilen yangın söndürüldü. Olayda ölen ya da yaralanan olmadı. Yetkililer, 4 iş yeri ve otomobilin zarar gördüğü yangınla ilgili soruşturma başlatıldığını bildirdi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: