Prahl: "Bizim için zor maç'

İsveç'in güçlü takımlarından Malmö'de gözler, UEFA Kupası 1. turunda Beşiktaş ile oynayacağı maça çevrildi.

Malmö Teknik Direktörü Tom Prahl, Beşiktaş'ın güçlü bir ekip olduğunu belirterek, "Beşiktaş, Türkiye'nin en iyi takımlarından. Bizim için zor bir maç olacak. İstanbul'da açık bir futbol oynayacağız. Türk seyircilere zevkli ve heyecanlı bir maç izlettireceğiz. İlk maçta gol yemememiz gerekiyor, Beşiktaş'ın gol atmasına izin vermeyeceğiz" diye konuştu.

Beşiktaş'ın çok ateşli ve coşkulu bir taraftara sahip olduğunu ifade eden Prahl, "İstanbul'da coşkulu bir taraftarın önünde oynayacağız. Beşiktaş'ı yenebilecek güce sahibiz. Kim kazanacak diye sorarsanız tabii ki Malmö'nün kazanmasını isterim. Beşiktaş'ı UEFA Kupası'nda saf dışı bırakarak yolumuza devam etmek istiyoruz" dedi.

Reklam
Reklam

2002 yılında Beşiktaş kalesini de koruyan başarılı file bekçisi Asvel de, Beşiktaş'ın maçın favorisi olduğunu söyleyerek, "Beşiktaş, her zaman güçlü bir ekip olmuştur. Beşiktaş'ın gücünü biliyoruz. Bizim için zor bir maç olacak. Beşiktaş favori olarak gözüküyor. Elimizden gelen en iyi mücadeleyi sergileyip tur atlamak istiyoruz" diye konuştu.