Pratik Kız Sanat Okulu yıl sonu etkinliği düzenledi

Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde Pratik Kız Sanat Okulu'nda giyim kursuna katılan öğrenciler yıl içinde diktikleri günlük...

Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde Pratik Kız Sanat Okulu'nda giyim kursuna katılan öğrenciler yıl içinde diktikleri günlük dış giyim ve eşarplardan oluşan 200 parça giysiyi sergilendi.
Açılışa Gazipaşa Kaymakamı Muhittin Pamuk, Gazipaşa Belediye Başkanı Cemburak Özgenç, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Aktaş, İlçe Emniyet Müdürü Cem Hasan Patat, okul müdürleri ve Gazipaşalı bayanlar katıldı.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan programda konuşma yapan Okul Müdürü Nuray Güler, “Hedefimiz, bünyemizde bulunan giyim üretim teknolojisi, nakış, yiyecek içecek hizmetleri, grafik/fotoğraf alanlarında ilçemiz yetişkinlerine ilgi ve istekleri doğrultusunda kurs programları düzenlemek. Kazandıkları becerilerini aile ekonomisine katkıya dönüştürebilecek seviyeye getirmek ve onlara meslek kazandırmaktır. Bu amaçla 2010/2011 eğitim ve öğretim yılında açmış olduğumuz 5 alanda 23 çeşit kursumuzla 271 kursiyerimize beceri eğitimi vermiş bulunuyoruz. Bir yıl boyunca var gücüyle etkinliklerimizde özveriyle çalışan personelimize ve kursiyerlerimize teşekkür ediyorum.” dedi.
Gazipaşa Kaymakamı Muhittin Pamuk ise kadınların üretimde önemli bir misyona sahip olduğuna işaret ederek, tüketim toplumu haline gelen günümüzde üretimin çok önemli hale geldiğine dikkat çekti.
Defile gösterisi ile devam eden programda anaokulu öğrencilerinin gösterisi büyük ilgi gördü. Anaokulu öğrencilerinin gösterisi sonrası protokol üyeleri, sergi açılışını gerçekleştirdi ve kurs öğrencilerinin yaptıkları el emeği göz nuru eserleri inceledi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz