Pratik ve hızlı şekilde tıraş olmanızı sağlayacak en iyi ve kaliteli tıraş makinesi önerileri

Tıraş olmak erkekler için kişisel bakımın olmazsa olmazları arasında yer alıyor. Fakat her gün dakikalarca tıraş olmak sizi yormuş olabilir. Üstelik jiletler cildinizi tahriş ediyorsa ve bu durumdan kurtulmak istiyorsanız doğru yerdesiniz! Sizleri bu dertlerden kurtaracak ve en az tahrişle maksimum performans alabileceğiniz en iyi erkek tıraş makinelerini sizler için listeledik. Gelin tıraş makinesi fiyatlarını da karşılaştırabileceğiniz listemizi birlikte incelemeye başlayalım.

Evde veya seyahatte saçlarınıza ve sakallarınıza dilediğiniz gibi şekil vermek isteyebilirsiniz. Vücudunuzu da düzenli aralıklarla tıraş etmeyi seviyor olabilirsiniz. Kendi kişisel bakımınızı yapmak istiyor fakat "En iyi erkek tıraş makinesi hangisi?" sorusunu cevaplayamıyorsanız size iyi haberlerimiz var! Pek çok markanın birbirinden farklı özellikte ve tasarımda modelleri bulunuyor. Kablolu veya kablosuz farklı fonksiyonlardaki en iyi tıraş makinelerini derledik! Hazırsanız birlikte göz atalım.

1. İnatçı sakallarda yüksek performans: Braun Seri 5 Tıraş Makinesi


Sepette %10'a varan indirimler kazanmak için tıklayın!

Uzun ömürlü ve zorlu sakallarda bile en iyi verimi alabileceğiniz bir tıraş makinesi arıyorsanız Braun Seri 5 Tıraş Makinesi ergonomik ve şık tasarımıyla en iyi erkek tıraş makinesi markasından biri. Autosense teknolojisi sayesinde sakal yoğunluğunuza göre gücünü ayarlayarak her uygulamada daha fazla kıl keser.

Yüz hatlarınıza uyumlu 3 esnek tıraş başlığıyla jiletin yol açtığı tahrişi yok eder ve kablosuz özelliğiyle büyük konfor sunar. Braun tıraş makinesinin 5 dakikalık hızlı şarjıyla tüm işinizi rahatlıkla halledebilirken ürünü su geçirmez fonksiyonuyla ıslak ve kuru olarak da kullanabilirsiniz.

Ürünü İncele

2. Her gün yeni bir görünüm: Philips MG3720/15 Erkek Bakım Seti 7'si 1 Arada, Siyah


Philips MG3720/15 Erkek Bakım Seti 7'si 1 Arada, Siyah, tıraş rutinlerini konforlu ve son derece yenilikçi kılmak isteyenler için birebir. Philips tıraş makinesi, oldukça kaliteli ve fonksiyonel 7 farklı başlığa sahip. Bu sayede sakallarınızı kesebilirken saçlarınızı da düzeltebilir veya şekillendirebilirsiniz.

16 saat şarj sonrasında kablosuz 60 dakikaya kadar aralıksız kullanabileceğiniz ürün, burun kılı düzeltici aparatıyla da istenmeyen burun kıllarından kurtulmak için harika bir seçenek. En iyi erkek tıraş makinesi seti arasında yer alan ürün, hafif yapısıyla da kullanım rahatlığı sağlıyor.

Ürünü İncele

3. Çok amaçlı kullanım: Gillette Fusion Proglide Styler 4'ü 1 Arada Tıraş Makinesi


Gillette Fusion Proglide Styler 4'ü 1 Arada Tıraş Makinesi sakallarınızı dengeli bir şekilde düzeltmenize yardımcı olurken size konforlu ve profesyonel tıraş için gerekli olan her şeyi sunuyor. Ürün, düzeltici ve proglide olmak üzere iki farklı başlığa sahip.

Ürünün çeşitli sakal-bıyık stilleri yapabilmeniz için farklı uzunluklarda üç tarağı bulunuyor ve tek hamlede kesme işlemini tamamlayarak ikinci defa kullanımı ortadan kaldırıyor. Kullanıcılarını memnun eden ürün, her yüz şekline uyum sağlamakla birlikte tıraş etmesi zor bölgelerde üstün performans gösteriyor.

Ürünü İncele

4. Hızlı ve kusursuz sonuç: Remington Elektrikli Tıraş Makinesi Erkek F8


En iyi erkek tıraş makinesini bir türlü bulamayanlar, sizleri buraya alalım! Remington Elektrikli Tıraş Makinesi Erkek F8 tek seferde uzun ve düz sakallarla baş etmenizi kolaylaştırır. LiftLogic Elek ve Hybrid Intercept Kesici başlıklarıyla yüzünüzün her bölgesine kolaylıkla ulaşarak farklı yönlerde çıkan inatçı kıllarınızı yakalar.

Hassas ciltler için tahrişi minimuma indiren tıraş makinesi, zamandan da tasarruf etmenizi sağlar. Aynı zamanda seyahat kilidine sahip ürünü gittiğiniz her yere güvenli ve kolay bir şekilde taşıyabilir, %100 su geçirmez özelliğiyle mükemmel tıraş deneyiminizi üst düzeye çıkarabilirsiniz.

Ürünü İncele

5. Hızlı ve zahmetsiz kesim: Powertec 6912465717581 TR 758 Saç, Sakal Makinesi


Sürekli tıraş olma ihtiyacı hisseden erkeklerin işini kolaylaştıracak Powertec 6912465717581 TR 758 Saç, Sakal Makinesi hızlı ve zahmetsiz kesim için önerebileceğimiz ürünlerden bir diğeri. Kablosuz özelliğiyle pratik kullanım sunarken sessizliğiyle kendine hayran bırakır.

1 saatlik şarj olma süresiyle 3 saate kadar kullanabileceğiniz ürünün çift kademeli ayarlanabilir kullanımı ve 3 farklı başlığı tıraş edilecek bölgeye göre hareket özgürlüğü tanır. T bıçak kullanımı sayesinde sağlıklı ve verimli bir tıraş deneyimi yaşamanıza yardımcı olur. Ayrıca ürünün şarj süresini LCD ekranından takip etmeniz de mümkün.

Ürünü İncele

6. Sessiz ve güçlü motoruyla: 1400 Alman Moser Saç Kesme Ense Alma Tıraş Makinesi Seti


Sessiz ve güçlü motoruyla sakallarınızın üstesinden gelecek 1400 Alman Moser Saç Kesme Ense Alma Tıraş Makinesi Seti özel çelikten üretilen başlığıyla en iyi tıraş makinesi modelleri arasında gösteriliyor. 5 farklı kilitlenebilir kesim uzunluğu ayarlama özelliği bulunan ürün, kablolu bir tıraş makinesine ihtiyaç duyanlar için en iyi alternatiflerden.

Ürün, paslanmaz çelik malzemesiyle uzun süre sorunsuz bir kullanım avantajı ve bakım yağını da birlikte sunuyor. Aynı zamanda temizlik fırçasıyla da kullanıcılarının konforunu göz ardı etmiyor. Daha ne olsun?

Ürünü İncele

7. Kaliteden ödün vermek istemeyenlere özel: GoldMaster Cooper Saç Sakal Vücut Tıraş Makinesi 13 in 1 Erkek Bakım Seti


Son derece etkili bir tıraş için GoldMaster Cooper Saç Sakal Vücut Tıraş Makinesi 13 in 1 Erkek Bakım Seti'ne mutlaka bir şans vermelisiniz. Kablolu ve kablosuz kullanım sunan ürünü 2 saatlik hızlı şarj sonrasında 120 dakikaya kadar kablosuz ve kesintisiz bir şekilde kullanabilirsiniz.

Paslanmaz çelik bıçağıyla uzun ömürlü kullanım sağlayan ürün saç, sakal, vücut, burun bölgelerinizdeki kıl ve tüyler için 5 farklı bıçağa sahip. İşlevselliğiyle her ihtiyaca uygun tasarlanmış bu tıraş makinesinin LED ekranıyla da şarj süresini takip edebilirsiniz.

Ürünü İncele

8. Islak ve kuru kullanım rahatlığıyla: Xiaomi S500 Mija Elektrikli Islak ve Kuru Tıraş Makinesi (Siyah)


Xiaomi S500 Mija Elektrikli Islak ve Kuru Tıraş Makinesi (Siyah); pürüzsüz bir tıraş için tasarlanan hareketli yüzeye sahip 3 tıraş başlığı ve farklı tasarımıyla yüz kıvrımlarınızla uyum sağlayarak çalışır. Bu sayede farklı yönlerde uzayan kılların alınmasını kolaylaştırır.

IFT hareket teknolojisiyle geliştirilen ürün, çoğu tıraş makinesi yüze uyguladığı fazla basınç nedeniyle sinekkaydı tıraşı engeller. Ürünün teknolojisi pürüzsüz ve rahat bir uygulama sunar. Çift bıçaklı sistemiyle ulaşılması zor sakallarınızı hızlıca keser. 2 farklı hız seviyesi ve otomatik hız ayarı hatırlatma özellikleriyle donatılan bu ürünü denemek için daha fazla geç kalmayın!

Ürünü İncele

9. Zamandan tasarruf etmek isteyenlere: Panasonic ER-GB62 Sakal Kesme Makinesi


Saç, sakal ve vücut tıraşı için en iyi seçenekler arasında yer alan Panasonic ER-GB62 Sakal Kesme Makinesi; 1 saatlik şarjla 50 dakika bağımsız bir tıraş deneyimiyle sizi baş başa bırakıyor. Üç tarak başlığına sahip ürünün yüksek hassasiyetli 45 derecelik açısı daha iyi bir kesim sunar.

En kalın ve yoğun kıllardan bile hızlıca sizi kurtaran yüksek performanslı bu ürün, 40 farklı uzunluk ayarıyla kullanıcılarına büyük kolaylık sağlıyor. Islak ve kuru kullanıma uygun tıraş makinesi, evde veya hareket halindeyken stilinizi dilediğiniz gibi şekillendirmek için biçilmiş kaftan!

Ürünü İncele

10. Seyahatleriniz için mükemmel dost: Wahl 03615-1016 Wahl Travel Tıraş Makinesi


Prime üyesi olup bedava kargo ve daha birçok avantajdan yararlanmak için tıklayın!

Sürekli seyahat hâlinde olan erkekleri tabii ki unutmadık ve harika bir öneriyle geldik. Cebinize sığabilecek kompakt tasarımdaki Wahl 03615-1016 Wahl Travel Tıraş Makinesi; 8 saat şarj ile 45 dakikalık kullanım sunarak stilinizi korumanıza yardımcı olur.

LED şarj göstergesi sayesinde ürünün şarj süresini kolayca kontrol edebilirsiniz. Ürünün yedek bıçağı ve eleği sayesinde uzun süre farklı bir tıraş makinesi kullanmanıza gerek kalmaz. Saklama çantasıyla her seyahatte vazgeçilmeniz olmaya aday bu ürüne yalnızca küçük bir yer ayırmanız yeterli!

Ürünü İncele

*Umarız önerdiğimiz ürünleri beğenirsiniz. Bu içerikten alışveriş yapmaya karar verirseniz, Mynet bağlantılardan gelir/komisyon elde edebilir. Satın alım sonrasında satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Mynet sorumlu değildir.

Anahtar Kelimeler: