Prefabrik Yapılar Yıkıldı

Sakarya Büyükşehir Belediyesi ekipleri, 400 yataklı devlet hastanesi inşaatı karşısındaki prefabrik yapıları yıktı.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi ekipleri, 400 yataklı devlet hastanesi inşaatı karşısındaki prefabrik yapıları yıktı.

Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamada, şehir için büyük önem arz eden Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin yakın zamanda hizmete gireceği belirtilerek, şunlar bildirildi:

"Bu çerçevede bölgede yol genişletme çalışması gerçekleştireceğiz. 1999 depreminin ardından faaliyete giren ve kaldırım üzerinde hizmet veren prefabrik yapıların yıkımı için bir süre önce esnafa gerekli tebligatları yapmıştık. Çalışmalarımız kapsamında Eğitim Araştırma Hastanesi'nin karşısındaki prefabrik yapıların yıkımını gerçekleştirmiş bulunuyoruz. Yapılan tebligatın ardından dükkanlarını boşaltarak Büyükşehir Belediyemize yardımcı olan esnafımıza da ayrıca teşekkür ediyoruz."

Reklam
Reklam

Muhabir: Uğur Subaşı

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz