Prefabrik Yapıya Zarar Veren 4 Kişi Gözaltına Alındı

BİTLİS (AA) - Bitlis'te bir iş yerinin idari binası olarak kullanılan prefabrik yapıya zarar veren 4 kişi gözaltına alındı.

Bitlis'te bir iş yerinin idari binası olarak kullanılan prefabrik yapıya zarar veren 4 kişi gözaltına alındı. Valilikten yapılan yazılı açıklamada, önleyici kolluk devriyesi yapan İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin, Bitlis-Tatvan karayolunun Rahva mevkisindeki bir iş yerinin idari binası olarak kullanılan prefabrik yapıya zarar veren kişilere müdahalede bulunduğu belirtildi. Olaya karışan Ö.A, A.Ç, E.T ve S.A'nın ekiplerce gözaltına alındığı, prefabrikin kırılmasında kullanılan balyoz ve manivelaya da el konulduğu bildirildi. Açıklamada, yapılan kimlik sorgusunda Ö.A, A.Ç ve S.A'nın hırsızlık ve uyuşturucu suçlarından sabıkalarının bulunduğunun tespit edildiği bildirildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: