Prime Mall İskenderun’da Sertifika Töreni

Prime Mall İskenderun'da, 4 aydır süren eğitimlere katılan çalışanlara sertifikaları törenle verildi.3S Danışmanlık şirketi Eğitim...

Prime Mall İskenderun'da, 4 aydır süren eğitimlere katılan çalışanlara sertifikaları törenle verildi.

3S Danışmanlık şirketi Eğitim Danışmanı Soner Selçuklu’nun mayıs ayından bu yana gerçekleştirdiği eğitimlerde “Yönetim Becerileri", "Satış Teknikleri", "Müşteri İlişkileri" ve "Etkin Hizmet Sunumu” konularını içeren eğitimler verildi.

4 ay süren 1. dönemin ardından gerçekleştirilen sertifika töreninde eğitime katılan alışveriş merkezi çalışanları, temizlik ve güvenlik ekibine sertifikaları verildi.

Reklam
Reklam

Ayrıca başarılı olup ilk 3'e giren mağaza yöneticileri, satış danışmanları, temizlik ve güvenlik ekibi plaket ve hediye çeki ile ödüllendirdi.

Alışveriş merkezinin hizmet kalitesini en üst düzeye çıkarmayı amaçlayan alışveriş merkezi yetkilileri bu eğitimlere 4’er aylık dönemler halinde devam edileceğini açıkladı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz