Prime Mall'da Eğitimler Sürüyor

Hatay'ın İskenderun ilçesinde bölgenin yeni yaşam merkezlerinden biri haline gelen Prime Mall Alışveriş Merkezi'nde çalışanlara...

Hatay'ın İskenderun ilçesinde bölgenin yeni yaşam merkezlerinden biri haline gelen Prime Mall Alışveriş Merkezi'nde çalışanlara verilen eğitimler ile hem onların kişisel gelişiminin desteklenmesi, hem de hizmet kalitesinin arttırılması hedefleniyor.

Prime Mall İskenderun'da çalışanlara yönelik olarak bir süre önce başlatılan eğitimler devam ediyor. Söz konusu eğitimler ile birlikte alışveriş merkezinde çalışan personelin kişisel gelişiminin desteklenmesi ile birlikte verilen hizmetin kalitesinin de arttırılması amaçlanıyor. 3S Danışmanlık Şirketi Eğitim Danışmanı Soner Selçuklu tarafından verilen eğitimin ikinci ayağı ise Prime Mall Alışveriş Merkezi Konferans Salonu'nda başladı.

Reklam
Reklam

Mağaza personel ve yöneticileri, güvenlik, temizlik ve Alışveriş Merkezi yönetimi çalışanlarına verilen eğitim, kişisel gelişim eğitim derslerinin yanı sıra çeşitli oyunlar oynanarak derse ayrı bir renk kattı. Konuyla ilgili olarak açıklamalarda bulunan Prime Mall İskenderun Müdürvekili Mustafa Süzen, bu tür eğitimlerin, alışveriş merkezi çalışanlarının mesleki ve sosyal olarak gelişimlerine katkı sağlayacağını dile getirdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz