Prof. Dr. Açık'tan Sanica Boru Elazığspor'a Destek

Elazığ İş Kadınları Derneği Başkanı Prof. Dr. Yasemin Açık'ın Sanica Boru Elazığspor'a 100 bin lira destekte bulunduğu bildirildi.

Elazığ İş Kadınları Derneği Başkanı Prof. Dr. Yasemin Açık'ın Sanica Boru Elazığspor'a 100 bin lira destekte bulunduğu bildirildi.

Kulübün internet sitesinde yapılan açıklamada, Sanica Boru Elazığspor'a her dönemde maddi, manevi desteklerini esirgemeyen, şehrin yetiştirdiği değerli akademisyen, iş kadını ve gönül insanı Prof. Dr. Açık'ın spor kamuoyu ve taraftarlar tarafından takdirle karşılandığı belirtildi.

Şehrin gelişmesi ve kalkınması için yürütülen her çalışmanın içerisinde bulunan, öncülük eden, eğitim, kültür, sanat ve sosyal alanlarda gerçekleştirdiği yardımlarla örnek olan, aynı zamanda geçmişte kulüp yönetim kurulu üyeliği de yapmış olan Açık'ın sezon başında takıma 142 bin liralık reklam desteğinde bulunduğu anımsatılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

Reklam
Reklam

"Elazığ İş Kadınları Derneği Başkanı Prof. Dr. Açık'ın takımıza destek sağlamak amacıyla başlatılan girişimlere de ilk destek veren isim olması takdire şayandır. Son olarak Elazığ Valimizin öncülüğünde Milletvekillerimiz ve Belediye Başkanımızın da katılımıyla başlatılan kulübümüze destek çalışmalarında yine ilk desteği Prof. Dr. Açık vermiştir. Ankara'da heyetimizin kendilerini ziyaretlerinde Sanica Boru Elazığspor'a destek olmanın her Elazığlının şehrine karşı bir sorumluluğu olduğunu ifade eden Prof. Dr. Yasemin Açık, 100 bin lira destekte bulunmuştur. Yönetim Kurulu olarak takımımıza verdiği değerli desteklerinden dolayı Prof. Dr. Açık'a teşekkürlerimizi sunuyoruz."

Muhabir: Ömer Fansa

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: