Prof. Dr. Attar, Vali Şahin ve Belediye Başkanı Aksu'yu ziyaret etti

Giresun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aygün Attar, Giresun Valisi Dursun Ali Şahin ve Giresun Belediye...

Giresun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aygün Attar, Giresun Valisi Dursun Ali Şahin ve Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu'yu ziyaret etti.

Attar, ilk olarak Giresun Valisi Dursun Ali Şahin'i ziyaret etti. Bir süre Şahin ile makamında görüşen Attar, her alanda çok aktif ve başarılı bir vali ile çalışacak olduğu için şanslı olduğunu belirtti, üniversiteyi daha iyi noktalara taşımak için elinden geleni yapacağını söyledi.

Ziyaretinden dolayı Attar’a teşekkür ederek Vali Şahin ise yaptığı açıklamada, "Bilgi birikiminiz ve tecrübenizle Giresun Üniversitesi’ni çok ileri seviyelere taşıyacağınıza inanıyorum." dedi.

Reklam
Reklam

Rektör Attar’ın, uluslararası bir akademisyen olmasının Giresun Üniversitesi için büyük bir şans olduğunu belirten Vali Şahin, üniversitesinin 2 yıl içerisinde Türkiye’deki ilk 30 üniversite arasına gireceğine inandığını da sözlerine ekledi.
Vali Şahin, Giresun Üniversitesi'ne destekerinin artarak sürceğini ifade etti, Rektör Attar’a yeni görevinde başarılar diledi.

"GİRESUN BELEDİYESİ OLARAK ÜNİVERSİTEMİZİN HER ZAMAN YANINDA OLDUK"

Giresun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aygün Attar, daha sonra Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu'yu ziyaret etti. Attar, burada da yaptığı açıklamada, Giresun Üniversitesi'ne ve Giresun'a hizmet vermekten bugüne dek büyük memnuniyet duyduğunu, bundan sonra rektör olarak sürdüreceği görevinde de aynı özveriyle çalışmalarını sürdüreceğini söyledi. Attar ayrıca, Aksu'nun Giresun Üniversitesi'nden hiç bir zaman desteğini esirgemediğini, bundan sonraki süreçte de koordineli bir şekilde başarılı çalışmalara imza atacaklarını belirtti.

Başkan Aksu ise yaptığı konuşmada, Attar'a yeni görevinde başarılar diledi. Aksu, "Giresun Üniversitesi kentimizin önemli bir değeri. Biz Giresun Belediyesi olarak üniversitemizin her zaman yanında olduk. Bundan sonraki süreçte de desteğimiz hep devam edecek. Aygün Attar hocamız üniversitemize yıllardır hizmet vermekte. Benim önümüzdeki süreçte de başarılı hizmetlerini sürdüreceğinden eminim. Ben kendisini ve ekibini tekrar tebrik ediyor, başarılar diliyorum." dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: