Prof. Dr. Baran, Dünya Bilimler Akademisi’Ne Seçildi

KAYSERİ, Prof. Dr. Baran, 2015 yılında Dünya Bilimler Akademisi üyeliğine gösterilen adaylar arasından üstün başarılı bulunarak akademi üyeliğine kabul edildi.

KAYSERİ, Prof. Dr. Baran, 2015 yılında Dünya Bilimler Akademisi üyeliğine gösterilen adaylar arasından üstün başarılı bulunarak akademi üyeliğine kabul edildi. Dünya Bilimler Akademisi, her sene tüm dünyadan 40 yaş altı 25 bilim insanını 'Genç Üye' Dünya Bilimler Akademisi, 1983 yılında, gelişmekte olan ülkelerdeki bilimsel çalışmaların zorlukları üzerine çalışmalar yapmak konusunda kararlı bir grup seçkin bilim insanı tarafından kuruldu. Merkezi İtalya’da olan Dünya Bilimler Akademisi (The World Academy of Sciences), 70 farklı ülkeden bin bilim insanını bir araya getiren ve liyakate dayalı bir bilim akademisi. Bu akademinin öncelikli amacı Güney ülkelerdeki sürdürülebilir gelişimi sağlamak için bilimsel kapasiteyi ve mükemmeliyeti arttırmak.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz