Prof. Dr. Cemal Anadol Son Yolculuğuna Uğurlandı

Beşiktaş’taki evinde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Prof. Dr. Cemal Anadol, Türk bayrağına sarılı...

Beşiktaş’taki evinde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Prof. Dr. Cemal Anadol, Türk bayrağına sarılı tabutuyla son yolculuğuna uğurlandı.

Geçtiğimiz günlerde Beşiktaş’taki evinde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Prof. Dr. Cemal Anadol için Levent’te bulunan Afet Yolal Camii’nde ikindi namazını müteakip cenaze töreni düzenlendi. Törene Prof. Dr. Cemal Anadol’u eşi Gülser Anadol, kızları Ülkü Anadol Ateş, Çisel Anadol Alizade, damatları Güney Ateş, Firuz Alizade ile akademisyen, fikir adamı arkadaşları ve öğrencileri katıldı.

Reklam
Reklam

Ülkü Anadol Ateş, hocaların hocasını kaybettiklerini belirterek “Her dakikasını ilme adadığı ömrünü burada sona erdirdi. Burada öğrencileri var, sevenleri var. Tüm Türk dünyasının ve sevenlerinin başı sağ olsun. Benim babamdı ama hereksin hocasıydı. Hocaların hocasını kaybettik. Başımız sağ olsun” dedi.

Anadol’un cenazesi, kılınan cenaze namazının ardından Yeni Ayazağa Mezarlığına götürüldü.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: