Prof. Dr. Faruk Şen'den Omü'de Ders

Türk Alman Eğitim ve Bilimsel Araştırmalar Vakfı (TAVAK) Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Faruk Şen...

Türk Alman Eğitim ve Bilimsel Araştırmalar Vakfı (TAVAK) Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Faruk Şen konferans vermek için geldiği Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'nde ders verdi.

Prof. Dr. Faruk Şen, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi 206 nolu sınıfta, "Türkiye Avrupa Birliği Ekonomik İlişkilerinde Son Durum" konulu ders verdi. Ders öncesi amfide öğrencilerle birlikte fotoğraf çektiren Prof. Dr. Faruk Şen, üniversite kampüsünü çok beğendiğini belirterek, OMÜ'de olmaktan mutluluk duyduğunu söyledi.

Reklam
Reklam

Prof Dr. Faruk Şen, yarın (16 Mayıs Çarşamba) İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Konferans Salonu'nda, "Türkiye'nin Avrupa Birliği Serüveni; Fırsatlar, Tehditler" konulu konferans verecek.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: