Prof. Dr. Hikmet Koçak, Atatürk Üniversitesi’nin 16 Rektörü Olarak Yeniden Atandı

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Yükseköğretim Kurulu`nun önerdiği adaylar arasından Atatürk Üniversitesi Rektörlüğüne ikinci kez Prof. Dr....

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Yükseköğretim Kurulu`nun önerdiği adaylar arasından Atatürk Üniversitesi Rektörlüğüne ikinci kez Prof. Dr. Hikmet Koçak’ı atadı.

Cumhurbaşkanlığı Basın Merkezinden yapılan yazılı açıklamada, Cumhurbaşkanı Gül’ün, Anayasanın 130. ve 2547 sayılı Yükseköğretim Kanununun 13. maddeleri uyarınca, Yükseköğretim Kurulunun önerdiği adaylar arasından, yapılan seçimde 779 oy alarak ilk sırada çıkan Prof. Dr. Hikmet Koçak’ı, ikinci kez Atatürk Üniversitesi Rektörü olarak atadı.

Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hikmet Koçak, atamanın hayırlı olmasını diledi ve ikinci hizmet döneminde hazırlanan projeleri hayata geçireceklerini, Atatürk Üniversitesi’ni bulunduğu yerden çok daha ileri götürecek çalışmalar yapmaya devam edeceklerini söyledi.

Reklam
Reklam

Atatürk Üniversitesi’nin ülkemizin önemli yüksek öğrenim kurumlarından biri olduğunu hatırlatan Rektör Koçak, şunları kaydetti: “Yapılan seçimler Atatürk Üniversitesi’ne yakışır bir atmosferde ve demokratik bir olgunluk içinde gerçekleşti. Öncelikli akademisyenlerimizin gösterdikleri teveccüh için bir kere daha teşekkür ediyorum. Biz büyük bir camiayız ve bir aileyiz. Hep birlikte, ele ele verip Atatürk Üniversitesi’ni çok daha ileri noktalara taşıyacağız.”

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz