Prof. Dr. Oğuzoğlu'na Geleneksel Meslek Hizmet Ödülü

Bursa Demirtaş Rotary Kulübü'nün her yıl iş ve mesleğinde başarıya ulaşıp topluma katkıda bulunmuş kişilere...

Bursa Demirtaş Rotary Kulübü'nün her yıl iş ve mesleğinde başarıya ulaşıp topluma katkıda bulunmuş kişilere verdiği Geleneksel Meslek Hizmet Ödülü'ne bu yıl Prof. Dr. Yusuf Oğuzoğlu layık görüldü.

Uludağ Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi tarih bölümü başkanlığı ve Mudanya Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanlığı görevini yürüten Prof. Dr. Yusuf Oğuzoğlu'na ödül kararı Demirtaş Rotary Kulübü'nün 800'üncü toplantısında alındı.

Osmanlı taşra hayatı ve şehir kurumları üzerinde bilimsel yayınları ile tanınan Prof. Oğuzoğlu'na ödülünü Demirtaş Rotary Kulübü Dönem Başkanı Hakan Türkün ile 1. Grup Guvernör Yardımcısı Melih Aker verdi.

Reklam
Reklam

Ödül törenine Hakan Türkün ve Melih Aker in yanısıra Demirtaş Rotary geçmiş dönem başkanlarından Serdar Pamirol ile kulüp üyeleri katıldı. Ödül töreninde konuşan Sevil Pamirol, Mudanya Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanlığı görevi sırasında yaptığı başarılı çalışmalardan dolayı Oğuzoğlu'na teşekkür etti. Mudanya’nın tarihini yaşatmak ve ilçeye turizm kimliğini kazandırmanın önemine dikkat çeken Pamirol, bunun için sivil toplum örgütleri, Uludağ Üniversitesi ve Mudanyalılar'ın elbirliği ile yeni projelerin hayata geçirmesi gerektiğinin altını çizdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz