Prof. Dr. Suher, BÜ Uygulama Ve Araştırma Hastahanesi'nde Göreve Başladı

Yozgat Bozok Üniversitesi (BÜ) Uygulama ve Araştırma Hastahanesi'nde göreve başlayan Prof. Dr. Murat Suher, şeker,...

Yozgat Bozok Üniversitesi (BÜ) Uygulama ve Araştırma Hastahanesi'nde göreve başlayan Prof. Dr. Murat Suher, şeker, guatr ve hormon hastalıklarının tanı ve tedavisini yapacak.

Bozok Üniversitesi'nden yapılan yazılı açıklamada hastanede eksikliği hissedilen branşlara öğretim üyesi atamalarının devam ettiği belirtildi. Açıklamada, ''Hastanemiz İç Hastalıkları Anabilim Dalı Endokrinoloji ve Metabolizma Hastalıkları'na atanan Prof. Dr. Murat Suher, hasta kabulüne başladı. Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde Endokrinoloji ve Metabolizma Hastalıkları alanında ihtisasını tamamlayan Prof. Dr. Murat Suher, son olarak Ankara Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde klinik şefi olarak görev yaptı. Üniversitemizde göreve başlayan Prof. Dr. Murat Suher, şeker, guatr ve hormon hastalıklarının tanı ve tedavisinde Yozgat halkına sağlık hizmeti verecek.'' ifadelerine yer verildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: