Prof. Dr. Türker, Artvin Çoruh Üniversitesi Rektörlüğü'ne Aday

Artvin Çoruh Üniversitesi (AÇÜ) Orman Fakültesi eski dekanı ve Karadeniz Teknik Üniversitesi Orman Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mustafa Fehmi

Artvin Çoruh Üniversitesi (AÇÜ) Orman Fakültesi eski dekanı ve Karadeniz Teknik Üniversitesi Orman Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mustafa Fehmi Türker, AÇÜ Rektörlüğü için aday olduğunu bildirdi.

Türker, bir restoranda düzenlediği basın toplantısında, AÇÜ Orman Fakültesi'nde yaklaşık 3 yıl süreyle görev yaptığını ve bir çok başarılı projeyi hayata geçirdiklerini söyledi.

Artvin Çoruh Üniversitesi için rektör adayı olmaya karar verdiğini ifade eden Türker, stratejik amaç ve hedefleri konusunda sunum yaptı.

Reklam
Reklam

Muhabir : Bayram Sarayoğlu

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: