Prof. Dr. Yakut: Kara delikler yuttuklarını başka bir aleme aktarıyor

Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) Motor Sporları Kulübü tarafından düzenlenen konferansta konuşan Prof. Dr....

Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) Motor Sporları Kulübü tarafından düzenlenen konferansta konuşan Prof. Dr. Ali Kemal Yakut evrende tesadüflere yer olmadığını belirtti. Kara delikler konusuna dikkat çeken Yakut, kara deliklerin yuttukları her şeyi başka bir aleme aktardığını söyledi.
MAKÜ Konferans Salonu’nda ‘Evren ve İnsan’ konulu konferansı sunan Prof. Dr. Yakut, evrenin yaratılması, kıyametin kopması ve evrendeki kara delikleri anlattı. Büyük patlamada ancak hidrojen ve helyum oluşabileceğini, kesinlikle demir oluşamayacağını belirten Yakut, “Yani demir dünyanın elementi değildir. Ama dünyada çok büyük oranda demir var. Mademki var o zaman demir nereden gelmiştir? Buyurun Hadid Suresi 25’ci ayet: 'Size demiri indirdik'. Demir diye başlı başına ayet var. O yüzden metafizikle ilmi ayıramazsınız.” dedi. Dünyadaki manyetik alanın demirin çarpmasıyla olduğunu bildiren Yakut, bu sayede insanların yönünü bulduğunu aktardı.

Reklam
Reklam

KARA DELİK, İÇİNE GİRENLERİ BAŞKA BİR ALEME AKTARIYOR
Güneşin çekim gücüyle Sedna gezegenini kendine bağladığını söyleyen Kemal Yakut, “Kara delikler ise güneşten 2 milyon kat daha fazla çekim gücüne sahip. Peki bu kara delik her şeyi içine çekiyor, yutuyor mu? Yutuyor ve başka bir aleme aktarıyor. Hakkında hiçbir deney yok. Çünkü ona girenin bu alemde işi bitiyor, başka bir aleme aktarılıyor.” şeklinde konuştu.
Kara delikten üfürüldüğünde kıyametin kopacağını iddia eden Yakut, “Güneş sisteminin kara deliğe en yakın geçiş tarihini veriyorum; 21 Aralık 2012. Güneş sistemi bu tavaf hareketini 21 bin 516 yılda bir tamamlıyor. Bu tarihte 21 Aralık’ta doluyor.” ifadesini kullandı. Bu olayı çok öncelerden Mayaların bildiğini anlatan Prof. Dr. Yakut, onlara Zülkarneyn peygamberin öğrettiğini vurguladı. Yakut ayrıca Mayaların yaklaşık 22 bin yılda bir güneşin bir doğudan bir de batıdan doğduğunu tespit ettiklerini belirterek, sözlerine şöyle devam etti: “Şu anda doğudan doğuyor. Bundan sonraki süreçte göreceksiniz yoğun bir şekilde depremler olacak. Dünya çapında yanardağ patlamaları olacak. Çünkü dünyanın merkezindeki demir emiliyor. Bu da dünyanın çekim alanına girdiğini gösterir.” Bu demir emilimi nedeni ile dünyanın ekseninin kaymış durumda olduğu bilgisini veren Yakut, bu olay nedeni ile artık kutupsal bölgelerde yön bulunamaz duruma gelineceğini söyledi. Bu yüzden Sibirya’da birkaç tane havalimanı kapatıldığını da ekleyen Yakut, “Dünya’daki tüm manyetik elementler özellikle demir içeren tüm varlıklar hızla çekilmektedir. Yani manyetik kutup değişimi başlamış ve Dünya'nın manyetik ekseni Alaska’dan Sibirya’ya kadar kaymış bulunmaktadır. Toplu kuş, balık, yarasa ölümleri GPS ile ilgilidir. Çünkü hayvanlar yanlış koordinata gittikleri için ölüyorlar.” şeklinde bilgi verdi.

Reklam
Reklam

BİZE DÜNYANIN EĞİMİNİ 23 DERECE OLARAK YUTTURDULAR
Şu ana kadar bilim adamlarının, dünyanın eğimi olarak 23 derece 27 dakikayı insanlara yutturduklarını söyleyen Prof. Dr. Ali Kemal Yakut, bu değerin negatif bölgeye ait olduğunu vurguladı. Allah’ın neden bu derecede dünyayı eğik yarattığını araştırdığını aktaran Prof. Dr. Yakut, “Meğer bize gerçek değer olan pozitif değeri vermemişler. Gerçek değer 66 derece 33 dakikadır. Bu ne manaya geliyor? 66 demek lale demek, hilal demek ve en önemlisi Allah demektir.” şeklindeki konuşması alkışlarla kesildi.
İnsan vücudunda saniyede 50 milyon hücrenin öldüğünü ve yerine yenisinin yaratıldığını anlatan Yakut, bu hücrelerin her birisinin yarı fonksiyonu olduğunu belirtti. Hücre üretiminin günümüzün en modern teknolojileri ile bile imkânsız olduğunu bilgisine yer veren Yakut, “Oysa hücre yenilenmesi ilk insandan günümüze kadar kusursuz bir şekilde sürüp gitmektedir. Her organın hücresi ayrıdır. Eğer karışsa kanserli hücre olur. Bu da kainatta hiçbir şeyin tesadüf olmadığını gösterir.” şeklinde konuştu.
Yakut’a MAKÜ Rektörü Mustafa Saatcı tarafından, plaket ve çiçek takdim edildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz