Prof. Gökbel: Herkesi kucaklayan bir yönetim vaad ediyorum

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Konya Selçuk Üniversitesi rektörlüğüne, seçimde 512 oy alarak birinci olan Prof. Dr....

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Konya Selçuk Üniversitesi rektörlüğüne, seçimde 512 oy alarak birinci olan Prof. Dr. Hakkı Gökbel'i atadı.
Rektör atanmasından sonra kısa bir açıklama yapan Prof. Dr. Hakkı Gökbel, kararın, üniversiteye ve Konya'ya hayırlı olmasını diledi. Rektörlük görevini yerine getirirken herkesi kucaklayan bir yönetim anlayışı ile hareket edeceğini belirten Prof. Gökbel, görevini yerine getirirken bütün üniversite camiasından ve Konya halkından destek beklediğini kaydetti.
Prof. Gökbel, "Bundan sonraki en büyük amacımız seçim sürecinde verdiğimiz, Selçuk Üniversitesi'ni dünyanın en iyi 500 üniversitesinden biri yapma hedefimizi gerçekleştirmeye çalışmak olacak. Bu amacı, hep birlikte gerçekleştireceğiz." dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz