Prof. Kaboğlu'nun villası soyuldu

İSTANBUL (İHA) - İnsan hakları raporunu açıkladığı sırada elindeki metinler, kurul üyeleri tarafından yırtılarak engellenmeye çalışılan İnsan Hakları Danışma Kurulu Başkanı Prof. Dr. İbrahim Kaboğlu'nun Kadıköy'deki villasına hırsız girdi. Hırsızlar içerideyken su içmeye halkan Kaboğlu, şahıslarla şans eseri karşılaşmayarak büyük bir tehlike atlattı.

Alınan bilgiye göre, İbrahim Kaboğlu'nun Kadıköy Koşuyolu'ndaki villasına, sabah saat 05.30 sıralarında hırsız girdi. Kaboğlu, eşi ve kızının evde bulunduğu sırada içeriye giren hırsızlar, cep telefonu ve kredi kartlarını çaldı. Hırsızlar, eve girdikleri arka kapıyı kullanarak kayıplara karıştı. Kaboğlu'nun olay sırasında su içmek için uyandığı fakat şans eseri hırsızlarla karşılaşmadığı öğrenildi.

Reklam
Reklam

Büyük bir tehlike atlattıklarını söyleyen Münevver Kaboğlu, "Evde yatıyorduk. Sabah 05.30 sıralarında girmişler. Eşim kısa bir süre önce su içmek için kalkmış fakat Allah'tan şahıslarla karşılaşmamış. Bizi bankadan aradılar ve kredi kartlarını kullanmaya çalıştıklarını, ancak başarılı olmadıklarını söylediler" dedi.
Polis ekipleri, olayla ilgili soruşurma başlattı.