Profesörün Hastasından Ek Ücret Aldığı Iddiası

GAZİANTEP (AA) - Ameliyat yapacağı hastasından 10 bin lira ek ücret aldığı iddia edilen profesör ile sekreteri gözaltına alındı.

Ameliyat yapacağı hastasından 10 bin lira ek ücret aldığı iddia edilen profesör ile sekreteri gözaltına alındı. Gaziantep Cumhuriyet Başsavcılığından yapılan açıklamaya göre, Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi Şahinbey Araştırma Hastanesinde görevli Prof. Dr. Haşim Ü'nün hastası Mustafa Kaya'dan kalp ameliyatı için ek ücret istediği yönünde şikayetin iletilmesi üzerine soruşturma başlatıldı. Bunun üzerine harekete geçen Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, seri numaraları önceden alınmış ve fotokopileri çekilmiş 10 bin lirayı profesörün sekreteri Ö.E'de ele geçirdi. Gözaltına alınan profesör ile sekreteri, Emniyet Müdürlüğündeki işlemlerinin ardından, "irtikap" suçundan adliyeye sevk edilecek.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: