Proje Günlerine Katılan Öğrencilere Teşekkür Belgesi Verildi

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu proje günlerine katılan öğrenciler teşekkür belgelerini aldı.Teknik...

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu proje günlerine katılan öğrenciler teşekkür belgelerini aldı.

Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu tarafından NKÜ’de ilk defa düzenlenen “Proje Günleri”nde görev alan öğrencilere teşekkür belgeleri Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu konferans salonunda düzenlenen törenle verildi.

Yüksekokul müdürü Doç. Dr. İsmail Yılmaz, “Proje Günleri etkinliğimiz üniversitemizde bu anlamda yapılan ilk olma özelliğini taşımaktadır. Proje günlerinde öğrencilerimize fırsat ve imkan verildiği takdirde çok başarılı işler ortaya çıkartabileceklerini gördük. Stantlarımıza da ilgi çok büyük oldu. Bu etkinliği düzenlemede en büyük gücü akademik personelimizden ve siz öğrencilerimizden aldık. Sizlere ve emeği geçen akademik ve idari personelimize çok teşekkür ederim” dedi.

Reklam
Reklam

Daha sonra proje günlerinde görev alan öğrencilere teşekkür belgeleri dağıtıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz