Proje İle Gel 30 Bin Lira Hibeyi Al

KOSGEB; eğitime tabi tuttuğu kursiyerler proje getirmesi halinde 30 bin lirası hibe 100 bin lira...

KOSGEB; eğitime tabi tuttuğu kursiyerler proje getirmesi halinde 30 bin lirası hibe 100 bin lira veriyor. Bulanıklılar Derneği ile Kosgeb arasında imzalanan protokol ile 60 üye 70 saat sürecek eğitim sonunda sertifika sahibi olacak.

KOSGEB Bölge Müdürlüğü binasında KOSGEB Bölge Müdürü Ahmet Akdağ, ile BUL-SEV-DER Derneği Başkanı Selahattin Turan, arasında imzalanan protokolle 60 üyenin 70 saat sürecek eğitime tabi tutulması kararlaştırıldı. Kursiyerler eğitim sonunda yazılı ve sözlü sınavla birlikte sertifikalarına kavuşacaklar.

Reklam
Reklam

Kursu başarıyla bitiren kursiyerler proje hazırlaması halinde 30 bin lirası hibe ve 70 bin lirası kredi toplam 100 bin liraya kavuşacak.

BUL-SEV-DER Derneği Başkanı Selahattin Turan, “Türkiye Bulanık Eğitim Kültür ve Sevgi Derneği olarak KOSGEB’in başlattığı uygulamalı girişimcilik projesine katılıyoruz. Öncelikli hedefimiz üyelerimizin sosyal ekonomik yönden gelişmesi. Bu proje bu hedefimize katkı sağlayacak. Girişimcilik kursu hayırlı olsun" dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: