Projelerin Çed Süreçleri Devam Ediyor

Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından yapılan yazılı açıklamada; ÇED raporunun, ÇED Yönetmeliğinin 14. Maddesi...

Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından yapılan yazılı açıklamada; ÇED raporunun, ÇED Yönetmeliğinin 14. Maddesi gereği halkın görüşüne açıldığı bildirildi.

Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından yapılan yazılı açıklamada, "İlimiz Şirvan ilçesi Maden Köyü sınırları içerisinde Park Elektrik Üretim Maden Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından açılıp işletilmesi planlanan "Maden Atık Depolama Tesisi" projesine ilişkin hazırlanan ÇED raporu yapılan inceleme ve değerlendirme süreci sona ermiştir. İnceleme ve değerlendirme komisyonunca nihai kabul edilen ÇED raporu, ÇED Yönetmeliğinin 14. Maddesi gereği halkın görüşüne açılmıştır. Konu hakkında bilgi almak isteyenler Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğüne başvurabilirler" denildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz