Prosıneckı'den Real Madrıd-galatasaray Maçı Yorumu

Bir dönem Real Madrid’de de oynayan Kayserispor Teknik Direktörü Robert Prosinecki, Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi’nde oynayacağı...

Bir dönem Real Madrid’de de oynayan Kayserispor Teknik Direktörü Robert Prosinecki, Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi’nde oynayacağı Real Madrid maçının zor bir karşılaşma olacağını söyledi.

Mourinho’nun Galatasaray maçını izlemek için Kayseri’ye geldiğini hatırlatan tecrübelik teknik adam, “Mourinho, Şampiyonlar Ligi’nde Galatasaray kendi rakipleri olduğu için Kayseri’ye gelerek maçı izledi. Kendi gözleri ile görmek için buraya geldi” dedi.

Dünyanın en tanınmış teknik direktörlerinden biri olan Jose Mourinho’yu Kayseri’de misafir etmenin büyük onur verdiğini söyleyen Prosinecki, “Bizim için de güzel bir fırsat oldu kendi takımımızı tanıtmak açısından. Burada onu misafir etmek bizim için de bir gurur kaynağı oldu. Kayseri’de Galatasaray takımını daha yakından takip etti. Stadyumda da atmosfer her zamankinden daha da üst seviyeye çıktı” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Bir dönem Real Madrid’de de forma giyen Prosinecki, Şampiyonlar Ligi’ndeki karşılaşma ile ilgili olarak, “Maç Galatasaray ve Real Madrid açısından zor bir maç olacaktır” değerlendirmesinde bulundu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: