Protokol Eşleri Engelli Rehabilitasyon Merkezi'ni Ziyaret Etti

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın'ın eşi Günseli Akaydın'ın ev sahipliğinde Çıplaklı'da bulunan Büyükşehir Özel Eğitim Okulu ve Engelli Rehabilitasyon Merkezi'ni

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın'ın eşi Günseli Akaydın'ın ev sahipliğinde Çıplaklı'da bulunan Büyükşehir Özel Eğitim Okulu ve Engelli Rehabilitasyon Merkezi'ni ziyaret eden Antalya Valisi Ahmet Altıparmak'ın eşi Özden Altıparmak, "Burası engelliler için ayrı bir dünya olmuş" dedi.

Türkiye'nin en büyük engelli rehabilitasyon merkezi olma özelliğini taşıyan Çıplaklı Engelliler Rehabilitasyon Merkezini protokol eşleri ziyaret etti. Antalya Valisi Ahmet Altıparmak'ın eşi Özden Altıparmak, İl Jandarma Alay Komutanı Kurmay Albay Aykut Tanrıverdi'nin eşi Nihan Tanrıverdi ve İl Emniyet Müdürü Mustafa Sağlam'ın eşi Fatma Sağlam, Antalya Gönüllüleri Derneği ve Engelli Bireyler Derneği Başkanı Günseli Akaydın eşliğinde rehabilitasyon merkezini incelemelerde bulunarak, çalışmalar hakkında yetkililerden ilgili bilgi aldılar.

Reklam
Reklam

Rehberlik sınıfları, bireysel gelişim salonları, veli iş atölyeleri ve merkez içinde bulunan 80 yatak kapasiteli oteli gezen Özden Altıparmak ve beraberindekiler, sınıflarda eğitim gören çocuklarla ilgilendi. İş atölyesinde yapılan çalışmaları izleyen Altıparmak, "İlçeler dahil olmak üzere birçok rehabilitasyon merkezi gezdik. Burası bambaşka, çocuklar ve aileleri için ayrı bir dünya olmuş. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum" dedi.

Çocukların el beceriyle yaptığı seramik ve ahşap boyama çalışmalardan çok etkilendiğini ifade eden Özden Altıparmak, üretilen objelerin çok güzel olduğunu, bunda da usta öğreticilerin çok emek verdiklerini kaydetti.

Rehabilitasyon merkezinde konuklarını ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Günseli Akaydın da rehabilitasyon merkezine herkesin destek olması gerektiğine dikkat çekerek, "Özden hanımın burada bulunmasından dolayı çok mutluyum. Böyle bir yeri herkesin görmesi gerektiği kanısındayım. 220 öğrenciye ulaştık. Kapasitemiz çok yüksek. Buranın sayıca artması lazım. Engelli çocuklarımızı ve ailelerimizi, herkesi buraya bekliyoruz" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Muhabir: Mehmet Çakmak

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: