Protokol koltuklarına çocuklar oturdu

Antalya’nın Döşemealtı ilçesinde, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda protokol koltuklarına çocuklar oturdu. ...

Antalya’nın Döşemealtı ilçesinde, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda protokol koltuklarına çocuklar oturdu.

Belediye Başkanı Nurettin Tursun görevini TOKİ İlköğretim okulu 4/A sınıfı öğrencisi Buse Aleyna Güstüm’e devretti. Tursun’dan görevi devralan Buse Aleyna Güstüm, Nurettin Tursun’un çalışmalarını her zaman örnek alacağını söyledi. Güstüm, daha sonra kaymakam ile telefon görüşmesi yaptı. Küçük Başkan Buse Aleyna Güstüm’ü, Kaymakam Mehmet Baygül’den görevi devralan Yeşilbayır İlköğretim Okulu 6/B öğrencisi Cansu Yalın ziyaret etti.

Reklam
Reklam

Garnizon Komutan Vekili Jandarma Yüzbaşı Özgür Çeşmeci’nin yerini Zeynep Aksoy aldı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Semra Bekar ise görevini Osman Ali Cingöz İlköğretim Okulu 4/A sınıfı öğrencisi Cahide Ünal’a devretti. İlçe Emniyet Müdürü Ali Şentürk de görevini A. Süleyman Külahçı İlköğretim Okulu’ndan bir öğrenciye bıraktı.

Kaymakamlık önündeki çelenk koyma töreninden sonra etkinlikler gerçekleştirildi. Yıl içerisinde düzenlenen spor ve sosyal kültürel yarışmalarda derecelere giren öğrencilere ödülleri ve kupaları takdim edildi. Okulların halk oyunları ekipleri gösterilerini sundu. Ardından geçit töreni yapıldı. Tören öncesi Kaymakam, Belediye Başkanı, Garnizon Komutanı ve İlçe Milli Eğitim Müdürü vatandaşların bayramını kutladı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: