Protokol Üyelerinden Şehit Ailelerine Ziyaret

Zonguldak’ın Ereğli İlçesi’nde, Protokol üyeleri tarafından şehit ailelerine ziyarette bulunuldu.Kdz. Ereğli İlçe Kaymakamı İbrahim Çay,...

Zonguldak’ın Ereğli İlçesi’nde, Protokol üyeleri tarafından şehit ailelerine ziyarette bulunuldu.

Kdz. Ereğli İlçe Kaymakamı İbrahim Çay, Karadeniz Bölge Komutanı Deniz Kıdemli Albay Yalçın Enç, Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık ile birlikte bazı daire müdürleri ve dernek başkanları, ilçeye bağlı Armutlucuma, Çaylıoğlu Hacıosmanlar, Alacabük ve Ormanlı Beldesi Sarıkaya Mahallesi’nde ikamet eden şehit ailelerini ziyaret etti.

Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Posbıyık, ziyaretler sırasında yaptığı konuşmada, “Vatan uğruna şehit olan evlatlarımızı bir kez daha rahmetle anıyor, ailelerine bir kez daha sabır diliyorum” dedi.

Reklam
Reklam

Şehit ailelerinin evlerinde dua okunan ziyarette İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Engin Özkul, İlçe Müftüsü Mustafa Erkan, Güneşli Belediye Başkanı Rıfkı Gültekin ve Türkiye Harp Malulleri Gazi, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Karadeniz Ereğli Şube Başkanı Mehmet Ali Demirdüyen hazır bulundu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz