Provokatör gazetecilik

Köşe yazarı düşünün; Gezi olayları başladığı günden itibaren köşesinde aynı başlık atarak yazısına başladığını.

Köşe yazarı düşünün; Gezi olayları başladığı günden itibaren köşesinde aynı başlık atarak yazısına başladığını.

Bu günde aynı başlığı atmış.

Taksim Gezi Parkı protestolarını fırsatçılık yaparak, istismar eden CHP ve CHP’liler İP, TGB, TKP, TİKKO, DHKPC gibi marjinal parti ve örgütlerin peşine takılıp günlerdir bir halk ayaklanması çıkartarak iktidarı devirmek için çaba sarf ediyorlar diyorsun.

CHP’liler liderinden, milletvekiline, il örgütünden gençlik kolları başkanına kadar tam kadro Taksim Gezi Parkı ve destek gösterilerini başka yere çekerek, halkı tahrik ederek sokaklara dökmeye çalışıyorlar diyerek sürekli bu yazıları atıyor diyerek yazıyorsun.

Reklam
Reklam

Bu yazar TİKKO, DHKPC yasal olmayan örgüt üyeleri nasıl, nerden tanıyor. Adı anılan bu örgüt üyelerinde tanıdığı var mı?

Valla ben 40 yılı aşkın süredir, CHP içinde aktif hizmet eden biri olarak, aynı zamanda da sendikalarda yıllarca görev yapan biri olarak ne TİKKO ne de DHKPC örgütünde kimseyi ne tanıdım nede gördüm.

Bununla da kalmayarak CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na, CHP Eskişehir Milletvekili Prof. Dr. Süheyl Batum, CHP Ankara Milletvekili Levent Gök, Cumhuriyet Halk Partisi İzmir Milletvekili Alaattin Yüksel ile ilgili yazılar atarak bu kişileri kışkırtıcı yazılar atıyorsun.

Sakarya ise; CHP Sakarya Milletvekili Engin Özkoç Başbakan Erdoğan’ı, AK Parti iktidarını diktatör ve mafya yönetimi kurmakla suçlarken CHP il örgütü de çeşitli meslek gruplarına, sağa-sola mesaj atarak eylem çağrısı yaptı diyerek yazılar yazmaya devam ediyorsun.

Yine aynı şekilde, CHP Sakarya İl Gençlik Kolları Başkanı Deniz Akar, eylemler sırasında sosyal medya üzerinden protestocuları isyana davet ederek, AK Parti il ve ilçe başkanlıklarını hedef gösteren mesajlar attığını iddia ediyorsun.

Reklam
Reklam

Yine aynı şekilde, CHP Sakarya İl Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Uğur Özçakır’ı da hedef göstermeye devam ediyorsun.

Aynı köşe yazarı; CHP’lilerin küfürlü, argolu, kavgacı, şedit ve kışkırtıcı dillerini görmelerini gerekir. CHP’lilerin kullandıkları dil sokak dilidir. CHP’liler siyasetin seviyesini indirmişlerdir diyerek, sanki AKP İl başkanı gibi söylemlerde bulunuyorsun.

CHP ile senin derdin nedir onu da anlamış değilim de.

Başka gazeteci arkadaşlara sordum. Bu kişinin siyasal görüşü nedir diye.

Onlardan aldığım cevap eski MHP, şimdi ise AKP’li ama esas parmak işareti yaparak ( Napolyon Para, para , para) dediler.

Yine bana söylenen çok daha seninle ilgili bir konu söylediler ki buna inanmak bile istemiyorum.

Senin yazılarını Büyükşehir belediyesi basın bürosundan bilerinin yazdığı ve köşe yazdığın gazeteye gönderdiklerini söylediler.

Kaldı ki; Ben bu güne kadar AKP Sakarya İl Başkanı Recep Uncuoğlundan, Belediye Başkanlarından, AKP Sakarya Milletvekillerinden, bu köşe yazarının yazıları ve söylemlerini hiçbir zaman duymadım ve dinlemedim. Diğer gazetelerin köşe yazarlarında da hiç okumadım.

Reklam
Reklam

Yani bir yandan da Provokasyon yapıyor. Bu yazıları atarak Provokatörlük yapıyorsun.

Sen ne derse desin, CHP son yılların en iyi hamlesini yaptı. Kendisini geri çekti ve gösterilerin sahibi halktır dedi.

Kahpeliğin moda olduğu şu dönemde, Bir numaralı provokatörsün sen Yandaş Sakaryalı sözde gazeteci.

Adamlığın mücadelesini veren tüm Sakarya'lı gazetecilere sonsuz Selamlar…

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz