Psikolog Keskin: Verimli Çalışırsanız Başarılı Olursunuz

Gediz Üniversitesi Psikolojik Danışmanı Orhan Keskin, Kütahya'nın Gediz ilçesinde öğrencilere yönelik bir seminer verdi. Körfez...

Gediz Üniversitesi Psikolojik Danışmanı Orhan Keskin, Kütahya'nın Gediz ilçesinde öğrencilere yönelik bir seminer verdi. Körfez Dershanesi'nin düzenlediği seminerde Keskin, sınava kadar yapılması gerekenleri anlattı.

Sınavlara kadar önce uykuyla ilgili problemlerin giderilmesi, saat 24.00'ten sonra kesinlikle ders çalışılmaması gerektiğini belirten Keskin, uyku düzene girdiği zaman başarının da geleceğini söyledi. Müzikle ders çalışmanın öğrenmeyi olumsuz etkileyeceğini vurgulayarak, "Bunları yaptığınız zaman sınavlarda 30 puan arttıracaksınız." dedi. Hayatta başarılı olanların ayakları yere basan, gerçeklerden yola çıkan ve disiplinli çalışan kişiler olduğuna dikkat çeken Orhan Keskin, öğrencilerden kalan süreci planlı ve çok çalışarak değerlendirmelerini istedi. Dünya genelinde başarılı olanların hayat hikâyelerini de anlatan Keskin, iç iletişimde iyi olanların hayatta daha başarılı olduğunu söyledi.

Reklam
Reklam

Akşam seansında ise velilere yönelik aile içi eğitim semineri veren Orhan Keskin, sınavlara hazırlanan çocuklarına karşı sorumluluklarından bahsetti. Keskin, seminerin sonunda kitaplarını imzaladı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: