‘’Psikososyal Atom’’ projesi anlatıldı

Kilis’te, ‘’Psikososyal Atom’’ projesi bilgilendirme toplantısı kapsamında Psikolojik Danışmanı Yusuf Yamakoğlu tarafından eğitim verildi.Kilis Rehberlik ve Araştırma Merkezi Toplantı salonunda yapılan programda "Psikososyal Atom’’ projesi kapsamında Yaşam Tarzı ve Göç Politikaları gibi konularda Psikolojik Danışmanı Yusuf Yamakoğlu tarafından katılımcılara bilgilendirme semineri verildi.

Kilis’te, ‘’Psikososyal Atom’’ projesi bilgilendirme toplantısı kapsamında Psikolojik Danışmanı Yusuf Yamakoğlu tarafından eğitim verildi.
Kilis Rehberlik ve Araştırma Merkezi Toplantı salonunda yapılan programda "Psikososyal Atom’’ projesi kapsamında Yaşam Tarzı ve Göç Politikaları gibi konularda Psikolojik Danışmanı Yusuf Yamakoğlu tarafından katılımcılara bilgilendirme semineri verildi. Yamakoğlu tarafından hareketlilik öncesi, sonrası yapılacaklar, vize, sigorta, kursa katılım, seyahat ve konaklama projenin önemi ve amaçları hakkında anlatıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz