PTT 1. Lig

PTT 1. Lig ekiplerinden Kayseri Erciyesspor Başkanı Ziya Eren, şampiyonluk hedefiyle yola çıktıklarını söyledi.

PTT 1. Lig ekiplerinden Kayseri Erciyesspor Başkanı Ziya Eren, şampiyonluk hedefiyle yola çıktıklarını söyledi.

Eren, takım kaptanları Ragıp Başdağ, Emrah Bozkurt, Fatih Kılıçkaya ve Kemal Okyay ile takım formasına göğüs reklamı veren Şahin Sucukları'nın sahibi Salih Fazlıoğlu'nu ziyaret etti.

Burada açıklamalarda bulunan Eren, takımın lige çok iyi başlangıç yaptığını belirterek, bu tablonun sezon sonuna kadar devam etmesi için var güçleriyle çalışacaklarını ifade etti.

İyi bir kadroya sahip olduklarını vurgulayan Eren, "Bu sezon hedefimiz şampiyonluk. Ona göre bir kadro kurduk. Çok kıymetli kardeşlerimizi bir araya getirdik. İnşallah hedefimize emin adımlarla yürümek istiyoruz. Bundan sonra seyir zevki yüksek, hedefine emin adımlarla yürüyen bir Erciyesspor'u hep birlikte izleyeceğiz. Hedefimize ulaşacağımıza yürekten inanıyoruz. Taraftarlarımızdan bize olan desteklerini artırarak sürdürmelerini istiyoruz. İnşallah sezon sonu mutlu sona ulaşır ve Spor Toto Süper Lig'e çıkarız" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Salih Fazlıoğlu ise mavi-siyahlı ekibe sponsor olup destek vermekten büyük mutluluk duyduklarını dile getirerek, Kayseri Erciyesspor'un aldığı başarılı sonuçların kendilerini sevindirdiğini söyledi.

Emrah Bozkurt'un 4 gol atıp Adana Demirspor'u 5-1 yendikleri maçta giydiği formayı Salih Fazlıoğlu'na hediye edildi.

Muhabir: Mustafa Önal / İsmail İçer

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: