Ptt 1. Lig

PTT 1. Lig takımlarından Boluspor Teknik Direktörü Serhat Güller, kadro seçiminden taktik anlayışına kadar birçok...

PTT 1. Lig takımlarından Boluspor Teknik Direktörü Serhat Güller, kadro seçiminden taktik anlayışına kadar birçok konuyu değerlendirdi. Taraftarların küfürlü tepkilerine sitem eden Güller, “Ben para verdim, küfür ederim mantığıyla maça gelen taraftar istemiyoruz” dedi.

Kayseri Erciyesspor’la oynadığı karşılaşmanın ardından Bolu’ya dönerek ara vermeden Adanaspor maçı hazırlıklarına başlayan Boluspor Teknik Direktörü Serhat Güller, çarpıcı açıklamalarda bulundu. İlk olarak Erciyesspor maçını değerlendiren Güller, “Maçta yaptığımız çok olumlu şeylerde vardı. Maçın sonuna kadar oyundan kopmadan oynayabildik. Sahanın her yerinde rakibimize baskı kurduk. Sonuçta da kazandık, mutluyuz. Böyle bir deplasmanda ve böyle bir rakiple, içinde bulunduğumuz ortam itibariyle oynayıp kazanmaya ihtiyacımız vardı. Bundan sonra özellikle iç sahada kazanmaya ihtiyacımız var. Futbolcularımızı bu anlamda motive etmeye çalışıyoruz” diye konuştu.

Reklam
Reklam

İç sahada biraz sıkıntılar olduğunu söyleyen Güller, “Seyirci baskısı ve özellikle bazı insanların sahadaki futbolcularımıza küfür etmeleri futbolcularımızı sıkıntıya sokuyor. ‘Ben para verdim, küfür ederim’ mantığıyla gelen insanların artık istemiyoruz. Orası küfür etme yeri değil. İlla da küfür ederim diyorlarsa, gitsinler dışarı da etsinler. Oyuncularımızın moralini bozmaya kimsenin hakkı yok. Biz destek istiyoruz ve destek bekliyoruz ki kötü oynadığımız zamanlarda destek oyuncularımızı ayağa kaldırır” şeklinde konuştu.

Erciyes deplasmanındaki kadro değişikliğinin nedenlerini de açıklayan Serhat Güller, “Biz Denizli ve Konyaspor maçlarında kanatsız oynadık. Agbetu ve Abdülaziz yoklardı. Çünkü o takımların yapılarında defansif anlamdaki oyuncularının hücumsal anlamda katkıları yoktu. Biz kanatsız oynadık ve orta sahayı kalabalık tuttuk. Bu maçta da tam tersini yaptık. Çünkü rakip içerde oynadığı maçlarda kanat oyuncularını hücuma katıyordu. Dolayısıyla onların yerinede kanat oyuncularını tercih ettik. Orta alanda da Alaattin gibi Ragıp gibi hem top tekniği yüksek, hem de mücadele gücü yüksek iki oyuncu vardı. Onlara da ilerde pres yapmamız gerekiyordu. Bunları göz önünde bulundurduğumuz da tercih etmemiz gereken oyuncular Cihan ve Vedat oldu. Arkalarında Barbaros vardı. Onu da Kenan’la eşleştirdik” ifadelerini kullandı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: