Ptt 1. Lig

Bolu İl Emniyet Müdürü Sabri Durmuşlar, Boluspor Kulübü’nü ziyaret ederek Teknik Direktör Oğuz Çetin’e başarılar...

Bolu İl Emniyet Müdürü Sabri Durmuşlar, Boluspor Kulübü’nü ziyaret ederek Teknik Direktör Oğuz Çetin’e başarılar diledi.

Boluspor tesislerine gelen Bolu Emniyet Müdürü Sabri Durmuşlar’ı, Boluspor Başkanı Abdullah Abat, Teknik Direktör Oğuz Çetin ve çok sayıda yönetici karşıladı. 30 dakika süren ziyarette Sabri Durmuşlar, Oğuz Çetin’e başarılar diledi. Çetin’in Bolu’da başarılı olacağına inandığını ifade eden Durmuşlar, “Oğuz hocamıza başarılar diliyorum. Kendisi Türk futboluna damga vurmuş efsane oyuncularımızdan birisi. Kendisine sonuna kadar destek olmalıyız” dedi.

Reklam
Reklam

Boluspor Teknik Direktörü Oğuz Çetin ise Sabri Durmuşlar’a gösterdiği hassasiyet ve güzel sözlerinden dolayı teşekkür etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: