Ptt 1. Lig

PTT 1. Lig takımlarından Boluspor, Cumartesi günü deplasmanda oynayacağı Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçı için bu...

PTT 1. Lig takımlarından Boluspor, Cumartesi günü deplasmanda oynayacağı Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçı için bu kente gitti.

Boluspor Teknik Direktörü Oğuz Çetin, Gaziantep’e 19 kişi ile gitti. Son anda arka adalesinde sertleşme olan genç oyuncu Emre Kılınç ve parmağındaki sakatlık düzelmeyen kaleci Eser Altın kadrodan çıkartıldı. Boluspor tesislerinde kafileyi uğurlamaya Boluspor Başkanı Abdullah Abat ve çok sayıda yönetici de geldi.

Boluspor’un Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçı kadrosunda, Serdar, Beycan, Savaş, Engin, Mesut, Gencer, Volkan, Hakan, Alp, Cihan, Barbaros, Vedat, Albülaziz, Agbetu, İskender, Cafercan, Aydın, Djiehoua, Ali Güzeldal yer aldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: