Ptt 1. Lig

PTT 1.Lig takımlarından Boluspor, geride kalan 20 haftanın ardından deplasmanda en çok maç kazanan ikinci...

PTT 1.Lig takımlarından Boluspor, geride kalan 20 haftanın ardından deplasmanda en çok maç kazanan ikinci takım oldu.

Şampiyonluk hedefiyle başladığı ligin 20. haftasında deplasmanda Göztepe’yi 2-1 mağlup ederek zirvedeki takımlarla arasındaki puan farkını azaltan Boluspor, deplasmanlarda aldığı galibiyetlerle lige tutundu. Geride kalan 20 haftada 30 puan toplayarak 6’ncı sıraya yerleşen kırmızı beyazlı takım, 30 puanın sadece 10’unu iç sahada toplayabildi. Kendi sahasında oynadığı 9 karşılaşmada sadece iki kez galip gelebilen Boluspor, üç kez de mağlup oldu. 4 karşılaşma ise berabere sonuçlandı. İç sahada oynadığı 10 karşılaşmada rakip filelere 12 gol gönderen takım, kalesinde ise 13 gol gördü.

Reklam
Reklam

Kırmızı beyazlı ekip, deplasmanlardaki form grafiğiyle dikkat çekti. Teknik Direktör Oğuz Çetin önderliğindeki Boluspor, deplasmanlarda oynadığı 11 karşılaşmanın 6’sından galibiyetle ayrıldı. İki kez rakipleriyle berabere kalan Boluspor, üç karşılaşmada ise puan alamadı. Deplasmanlarda oynadığı 11 karşılaşmada rakip kaleye 16 gol gönderen Boluspor, kalesinde ise 13 gol gördü. Çetin’in öğrencileri iç sahada topladıkları 10 puana karşılık dış sahada 20 puan toplayarak ilk 6 potasında girmeyi başardı.

Boluspor ayrıca, Oğuz Çetin’in teknik direktörlüğe getirilmesinden sonra 7 karşılaşmanın 4’ünü kazandı. Kırmızı beyazlı takım Oğuz Çetin’in göreve gelmesinden sonra tek yenilgisini Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’dan alırken, iki kez de berabere kaldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: