PTT 1. Lig

 PTT 1. Lig ekiplerinden Orduspor'un Kulüp Başkanı Nedim Türkmen, "İyi bir kadro oluşturduk bu takımın sadece güven ve desteğe ihtiyacı var" dedi.

PTT 1. Lig ekiplerinden Orduspor'un Kulüp Başkanı Nedim Türkmen, "İyi bir kadro oluşturduk bu takımın sadece güven ve desteğe ihtiyacı var" dedi. Türkmen, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 19 takımın bulunduğu ligde sezon boyunca hep futbolun konuşulmasını arzu ettiklerini söyledi. Sakatlıklar olmadığı, başarılı bir sezon geçirme dileğinde bulunan Türkmen, şöyle konuştu: "Her kulübün istediği gibi biz de sakatlıkların olmadığı, başarılı bir sezon geçirmek istiyoruz. İnşallah lig boyunca hakemleri veya başka etkenleri değil sadece futbolu konuşuruz. Hak edenin başarıya ulaşacağı bir sezon olsun. Biz de bu anlamda iyi bir kadro oluşturduk, bu takımın sadece güven ve desteğe ihtiyacı var. Çünkü futbolda dün yok, yarın yok sadece bugün var. Bu sezonu bazı seyleri tekrar başarmak için bir fırsat görmeliyiz ."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz